Анатолій Ульянов: «Сайт "Проза" врятовано»

11 Жовтня 2009
24256
11 Жовтня 2009
17:11

Анатолій Ульянов: «Сайт "Проза" врятовано»

24256
Анатолій Ульянов: «Сайт "Проза" врятовано»

Контент сайту «Проза» знову перейшов у розпорядження редакції. Про це повідомив у блозі автор та редактор проекту, арт-критик Анатолій Ульянов.

 

Матеріали сайту відновили з його бекапу.

 

За словами пана Ульянова,  «Проза»  продовжить роботу на новому сервері.

 

Минулого тижня її закрили за звинуваченням у поширенні дитячої порнографії. Під час моніторингу американські хостери виявили, що розміщений на території США арт-ресурс публікує «дитячу порнографію», та без попередження заблокували доступ до сайту та його контенту.

 

Офіційна причина - публікація фотокарток Вілла МакБрайда з навчально-медичного видання Zeig Mal! («Покажи мені!») 1974 року. Видання, присвячене сексуальному вихованню підростаючого покоління, спрямоване на дорослу аудиторію.

 

У коментарях «Детектор медіа» пан Ульянов відзначив, що обмежувати доступ читачів до сайту не планує:

 

«Все це не ефективним і лише симулює стурбовану високоморальну свідомість. Якщо батьки хочуть хоч якось захистити дитину від так званого небажаного контенту, єдине, що вони можуть зробити, - це скористатися фільтрами, які надає сьогодні кожен інтернет-браузер. Але й це не є 100%-ю гарантією. Щойно Ви потрапляєте в Мережу - стін більше не існує».

 

 «Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24256
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
7475
5311 дн. тому
до Кокотюхи а я і не заходжу. і вам не раджу... не в таких справах свобода слова проявляється, ой не в таких.
Цікавий
5312 дн. тому
Яка честь! САМІ АМЕРИКАНЦІ помітили існування сайту. Про це має знати нація! Слава! Ну а що йдеться про дитячу порнографію - то нічого, переживемо. Аби американці помічали.
Амбасадор
5312 дн. тому
А будет ли уважаемая "Телекритика" сообщать об обновлениях php на сервере "Прозы", об необходимых бекапах? Может замахнетесь и на новости о состоянии компьютера господина Ульянова? Очень много интересных нвостей бывает - обновление антивирусных баз, апдейты операционной системы.
кокотюха
5312 дн. тому
огидний - не заходьте. закривайте НЕк і верховну раду
ребйонок
5312 дн. тому
Ще й заголовок пыдыбрали - врятовано...шо?
7475
5312 дн. тому
огидний сайт
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду