Ульянов та Машарова йдуть з журналу «ШО»

2 Грудня 2009
21086
2 Грудня 2009
01:33

Ульянов та Машарова йдуть з журналу «ШО»

21086
Ульянов та Машарова йдуть з журналу «ШО»

Починаючи з середини грудня, заступник головного редактора журналу «ШО» Анатолій Ульянов та більд-редактор Наталія Машарова припинять роботу у штаті редакції. Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердив пан Ульянов.

 

«Ми ініціювали розмову з головредом ШО Олександром Кабановим, в межах якої і озвучили наше бажання залишити штат. Наші позиції прийняли з розумінням», - розповів арт-критик.

 

Щодо причин свого рішення, пан Ульянов відзначає, що значну роль зіграло те, що у квітні цього року внаслідок переслідування з боку ультраправих організацій він та пані Машарова вимушені були залишити Україну і нині «живуть у дорозі».

 

«Перебувати у безперервному русі між країнами та займати керівні посади в щомісячному виданні в умовах, що склалися, навряд чи конструктивно. Крім того, не так давно було закрито цензурою наше протестне медіа ПРОЗА (www.proza.com.ua). Тому частину сил нині треба присвятити відродженню наших особистих плацдармів», - каже пан Ульянов.

 

У штаті «ШО» Анатолій Ульянов працював два роки, Наталія Машарова - три. Майбутній колишній заступник головреда каже, що результатами роботи обоє частково задоволені. «Однією з ключових заслуг в журналі вважаю контрастну інформаційну політику - ШО не був виданням для певної аудиторії. На наших сторінках друкувалися ідейні супротивники, молоді і старі, праві і ліві, відомі, мертві, різноманітні-усілякі», - відзначає пан Ульянов.

 

З повним текстом коментарів можна ознайомитися тут.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21086
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Сиси-Кейдж
5265 дн. тому
Корольковская - убогая и одинокая. А от Ульянова жду новых свершений, нужно чаще плевать в лицо укр. общественности, умывание всегда полезно.
Корольковская
5275 дн. тому
Вот и прекрасно. Давно пора. А лучше бы, чтобы Ульянов из своих плацдармов вообще не выходил.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду