Перший національний купив радянські фільми та кінопакет від Film.ua

24 Червня 2010
22432
24 Червня 2010
14:53

Перший національний купив радянські фільми та кінопакет від Film.ua

22432
Перший національний купив радянські фільми та кінопакет від Film.ua

 Перший Національний підписав угоду про купівлю двох пакетів художніх фільмів. Про це повідомляє прес-служба НТКУ.

 

Перший пакет - кінокласика («Здрастуйте, я ваша тітка!», «Шалений день, або одруження Фігаро», «Біг», «У серпні 44-го», «Безіменна зірка», «Дорога Олена Сергіївна», «Жорстокий романс», «Забута мелодія для флейти», «Калина червона», «На Дерибасівській гарна погода, на Брайт-Біч дощить», «Кін-дза-дза», «Мій лагідний і ніжний звір», «Раба кохання», «Табір іде в небо» тощо).

 

У другій пакет входять фільми компанії Film.ua, а саме - «Повернути Віру», «Бомж», «Міський пейзаж», «Ми одружимось! У крайньому разі стелефонуємось», «Сьома пелюстка», «Квартет на двох», «Летюча миша», «Ігри в солдатиків», «Ігри дорослих дівчаток», «Полювання на тінь», «Ван Гог не винен», «Тривожна відпустка адвоката Ларіної», «Хімія почуттів».

 

«Нас дуже здивував той факт, що Перший Національний не мав в своєму кінофонді достатньої кількості хороших фільмів. Мова не йде про світові блокбастери. Не було, навіть, найвідоміших фільмів, на яких виросло не одне покоління, фрази з яких давно стали цитатами. Ті картини, які нам вдалося купити, без сумніву, сподобаються нашим глядачам. Адже іноді хочеться подивитися фільм, навіть, якщо ти його бачив вже разів п'ять. І, звичайно ж, нові картини будуть цікаві глядачам Першого», - прокоментував генеральний директор НТКУ Єгор Бенкендорф.

 

Лінійку радянського кіно заплановано до показу в будні дні о 19:30, а у вихідні канал показуватиме нове кіно виробництва Film.ua.

 

Нагадаємо, що Film.UA Group є власним бізнесом Сергія Созановського, голови правління АТЗТ «Українська незалежна ТБ-корпорація» («Інтер»), де до недавнього часу і протягом 12 років працював нинішній керівник НТКУ Єгор Бенкендорф.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22432
Коментарі
10
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
С Крещатика
5062 дн. тому
Так будет пидор детскую программу вести у Бени или нет? Или щас опять нвчіонально-мвідомі завоют, что это гебистская провокация?
Mirkin
5063 дн. тому
Для КГБістів: хлопці, ТК читають розумні люди - не треба тулити тут про америку.
Remi
5063 дн. тому
А тендера никто не проводил :-). Красота!!!Теберь Беня на крючке у прокуратуры ;-)Рыпнется -посадють.....Бобла лично сам заработал не много. Пока боиться :-)
Игорь для Миркина
5063 дн. тому
"Совковая фигня" (по твоему выражению) переживет продукты всякий там "продакшинов" (по русски или по украински сказать данный термин нельзя ? да ? - видно, что ты из американизированной дебилизированной поросли). А национальное телевидение не значит шароварное. Пусть показывает всё лучшее, что есть в мире. В том числе и просветительские передачи.
Mirkin
5064 дн. тому
корупція та й годі. купив всяку туфту для домогосподарок у свого ж продакшина і на здачу взяв совкову фігню, яку всі вже по 20 разів бачили. а це все за державні кошти між іншим і для НАЦІОНАЛЬНОГО телебачення. краще було замовити в якогось продакшина (бо сам Перший канал на це не спроможний) серію просвітницьких фільмів про культуру, історію, а не купувати старі продукти.
Юлий
5064 дн. тому
Советское кино можно смотреть и двадцать и тридцать раз. А вот американское и европейское третьесортное кино и нудные документалки украинских "митцив" про Чернобыль и голодомор, которыми до этого кишел первый национальный - это действительно, занудство.
Игорь
5064 дн. тому
Если какой то ДЕБИЛ считает, что фильмы наподобие "Безымянной звезды" или "Рабы любви" стары и заезженны, то это не значит, что так думают все. И первый канал правильно делает, что хочет показывать их людям. Просвещать, а не манипулировать.
gorodok
5064 дн. тому
Бенкендорф на пару з корєшами освоїв бюджетні грошики. За державні баблоси накупив старих заїжджених фільмів і Інтер продакшн хохол філмз які нікому не потрібні
Otar Dovzhenko
5064 дн. тому
Справді, як дивно - всі канали показують російське (російсько-радянське, російське-зроблене-в-Україні) кіно, а один Перший не показував. Непорядок!
Олена
5064 дн. тому
Фільми ці всі - занудливі, показані вже разів по три СТБ. І кращим від показу цих фільмів канал не стане.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду