Нацрада нагадує мовникам про День пам’яті жертв голодоморів

23 Листопада 2010
17349
23 Листопада 2010
12:44

Нацрада нагадує мовникам про День пам’яті жертв голодоморів

17349
Нацрада нагадує мовникам про День пам’яті жертв голодоморів

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення звертається до керівників телерадіокомпаній з нагадуванням про День пам'яті жертв голодоморів 27 листопада.

 

«З метою вшанування пам'яті жертв голодоморів Національна рада звертає вашу увагу на необхідність внесення 27 листопада 2010 року відповідних змін до програм теле- та радіопередач», - йдеться у зверненні регулятора.

 

При плануванні програм на цей день Нацрада рекомендує керуватися Правилами ведення мовлення на теле- і радіоканалах у дні трауру (скорботи, жалоби) та дні пам'яті, затвердженими Національною радою 11 червня 2008 року рішенням № 1101. Тобто інформувати про день пам'яті, а також утриматися від комедійних фільмів, розважальних і музично-розважальних програм, телевікторин, рекламних роликів і анонсів з елементами шоу, розваг та еротики, музики мажорного звучання.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17349
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Игорь Радзиевский
4903 дн. тому
На Zorro // 23.11.2010 13:48:32. Янукович указ про голодомор не только не отменит, а будет последовательно исполнять. Недаром же он блаженнейшему Владимиру ющенковский орден "Свободи" дал. И это правильно!
Zorro
4903 дн. тому
Та не, этот указ ещё Ю. выдал, а Я. ещё не успел отменить.
Squall
4903 дн. тому
Тільки не факт, що Янукович видать відповідний необхідний Наказ...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду