Бі-бі-сі продала Discovery свої 50% Animal Planet та Liv

16 Листопада 2010
12311
16 Листопада 2010
16:18

Бі-бі-сі продала Discovery свої 50% Animal Planet та Liv

12311
Бі-бі-сі продала Discovery свої 50% Animal Planet та Liv

Британська медіакорпорація Бі-бі-сі вийшла зі спільного підприємства з Discovery, продавши компанії свою 50-відсоткову частку в телеканалах Animal Planet і Liv. Сума угоди склала 156 мільйонів доларів, повідомляє інтернет-видання «Лента.ру» із посиланням на інформаційне агентство Associated Press.

 

За цією інформацією, вихід зі спільного з Discovery підприємства дозволить Бі-бі-сі зосередитися на розвитку власних брендів. Нині продукти корпорації охоплюють аудиторію у розмірі 107 мільйонів осіб з понад 100 країн.

 

Спільне підприємство Бі-бі-сі та Discovery проіснувало 13 років, компанії і надалі співпрацюватимуть. Вони домовилися продовжити партнерство у сфері виробництва програм, зокрема,  Planet Earth, до 2014 року.


Компанії Discovery Communications, окрім Animal Planet та Discovery, належать Travel Channel та десятки інших телеканалів. Мовлення Discovery Communications охоплює понад 180 країн світу, канали компанії мають загальну аудиторію у понад 1,5 мільярди осіб.

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12311
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Idle-pro
4924 дн. тому
У Бабусі проблеми з пенсією. Не вистачає на зарплати стафу. топ менеджмент стільки бабла зжирає, що рядовим режисерам залишається тільки на мак дональдс.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду