Розважальний телеканал Animal Planet оголосив про ребрендинг

1 Вересня 2008
5695
1 Вересня 2008
15:01

Розважальний телеканал Animal Planet оголосив про ребрендинг

5695
Розважальний телеканал Animal Planet оголосив про ребрендинг
Розважальний телеканал Animal Planet оголосив про ребрендинг. Вже з жовтня 2008 року він постане перед Великобританією, Європою, Близьким Сходом, Африкою, Латинською Америкою й Тихоокеанським регіоном у новому іміджі.
 
Відзначаючи 10 років мовлення на міжнародних ринках, оновлений Animal Planet обіцяє показати цікавіші й захоплюючіші сюжети. В Україні новий імідж Animal Planet буде вперше представлено 8 жовтня.
 
Крім нових логотипа і набору ефірної графіки, оновлений Animal Planet пропонує увазі аудиторії ряд нових програм: фільми про природу, які є «фірмовою стравою» каналу, а також документальні «мильні опери» і драми. Комп'ютерна графіка пожвавить перед очима глядачів розмаїтість тваринного світу. Нова програмна сітка має на меті задіяти всі первісні інстинкти (материнства, виживання, життя в суспільстві, убивства, продовження роду) за допомогою захоплюючих історій, які допоможуть краще зрозуміти, що значить бути людиною.
 
 «Ми змінюємо вигляд, стиль і подачу Animal Planet щоб зробити стосунки із глядачами більше тісними, усталити зв'язок із рекламодавцями, а також залучити дорослішу аудиторію, – говорить Філліп Лафф (Phillip Luff), старший віце-президент і генеральний директор Animal Planet International.
 
Лестер Мордю (Lester Mordue), креативный директор Animal Planet International, курував розвиток і міжнародне просування нового іміджу в співробітництві з американським Animal Planet, що цього року вже пройшов через зміну образу. «Ребрендинг Animal Planet – це не просто свіжий погляд на канал, це дійсна революція», – сказав Мордю. – «Провівши широкі дослідження як глядацької аудиторії, так і ринку в цілому, ми зрозуміли, що маємо унікальну здатність викликати в телеглядачів сильний емоційний відгук. Новий логотип, розроблений лондонським агентством Dunning Eley Jones, відкрив для нас ще більш революційні напрямки».
 

Інші компоненти нового образу були створені в лондонських агентствах Duke (набори ефірних і неефірних інструментів), Lipsync (ефірна тизерная акція) і Milton Mordue (ідентифікатори каналу й відеозаставки).

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5695
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду