Discovery Networks виводить в Україну TLC

20 Жовтня 2010
9154
20 Жовтня 2010
18:49

Discovery Networks виводить в Україну TLC

9154
Discovery Networks виводить в Україну TLC

У травні 2011 року телеканал TLC (входить до Discovery Networks) буде запропоновано для розповсюдження українським кабельним операторам. Про це повідомляється у прес-релізі українського представництва Discovery Networks.

 

Канал, орієнтований на аудиторію жінок віком від 25 до 49 років, показує розважальні lifestyle-програми.

 

Калеб Вайнштейн, старший віце-президент та генеральний менеджер Discovery Networks Emerging Markets, вважає, що TLC займе порожню нашу на ринку платного українського телебачення.

 

У США канал TLC охоплює понад 99 млн домогосподарств. Міжнародне мовлення почалося у березні цього року з Норвегії. У 2011 році планується запусити його у понад 75 країнах світу.

 

Нагадаємо, наразі до портфоліо Discovery Networks в Україні входять шість каналів: Discovery Channel, Animal Planet, Discovery Science, Discovery HD Showcase, Discovery World та ID Investigation Discovery.

 

Як повідомляла ТК, 1 листопада буде запущено українську версію Discovery Channel.

 

До родини каналів Discovery Communications компанії належать Discovery Channel, Animal Planet, Discovery Science, Discovery HD. Крім того, компанія пропонує освітні продукти і послуги, а також цифрові медіа-ресурси, включаючи HowStuffWorks.com. У 115 країнах Європи, Африки та Близького Сходу 13 каналів родини Discovery мовлять на 28 мовах для 230 млн. передплатників.

 

 «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9154
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду