Endemol визначається з фінансовим консультантом

3 Листопада 2010
8074
3 Листопада 2010
14:26

Endemol визначається з фінансовим консультантом

8074
Endemol визначається з фінансовим консультантом

Компанія Endemol близька до укладення угоди щодо реструктуризації фінансових активів компанінією Houlihan Lokey, повідомляє видання Media Business Reports.


Раніше стало відомо, що виробник контенту має фінансові труднощі: за останньою інформацією британської газети The Daily Telegraph, борг Endemol складає близько $ 3,2 млрд. В компанії відбулася реструктуризація менеджменту, в рамках якої свою посаду залишив креативний директор і співавтор формату Big Brother Пол Ремер, який працював у компанії близько 15 років.

 

Влітку минулого року засновник та співвласник Endemol Джон де Мол вів переговори з інвестиційною групою Goldman Sachs щодо реструктуризації фінансових активів. Нині у ролі фінансового консультанта може виступити Houlihan Lokey.

 

За інформацією Media Business Reports, невелику частину боргу Endemol викупила приватна інвестиційна компанія Apollo Management. Втім, за прогнозами аналітиків, надалі фінансове становище виробника ускладнюватиметься: все частіше конкуренцію Endemol складають дрібні дистрибутори форматів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8074
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду