Журнал «Ліза» збільшує обсяг на чверть

1 Жовтня 2010
20401
1 Жовтня 2010
13:32

Журнал «Ліза» збільшує обсяг на чверть

20401
Журнал «Ліза» збільшує обсяг на чверть

Жіночий журнал «Ліза» розширює частину рубрик та задля цього збільшує обсяг на 16 сторінок (25% поточного обсягу). Про це повідомляє прес-служба видавництва «Бурда-Україна», видавця журналу.

 

Роздрібна вартість «Лізи» залишиться незмінною - 1,95 грн.

 

У першу чергу буде розширено рубрики, пов'язані з тематикою здорового способу життя та догляду за тілом. Окремими рубриками вийдуть поради з інтер'єру для дому та розведення квітів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20401
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
123
4964 дн. тому
журнал для лизунів
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду