Кросвордні видання «Бурда-Україна» очолила Тамара Компанець

23 Червня 2010
27916
23 Червня 2010
12:46

Кросвордні видання «Бурда-Україна» очолила Тамара Компанець

27916
Кросвордні видання «Бурда-Україна» очолила Тамара Компанець

На посаду головного редактора низки кросвордних журналів видавництва «Бурда-Україна» призначено Тамару Компанець. Про це повідомляє саме видавництво.

 

До початку роботи з видавництвом пані Компанець займала посаду головного  редактора редакції кросвордних видань у видавництві «Мега-збут», до этого - літературного редактора кросвордних видань у «Мега-прес».

 

«Бурда-Україна» має в арсеналі 16 журналов кросвордів, лідерами продаж серед яких є «Лабиринт кроссвордов», «Кросс-вопрос», «Сборная солянка» тощо. Видавництво планує й надалі розширювати свою частку в сегменті.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
27916
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду