«Бурда-Україна» вивела на ринок журнал «Даша. Гороскоп»

14 Липня 2010
18618
14 Липня 2010
14:34

«Бурда-Україна» вивела на ринок журнал «Даша. Гороскоп»

18618
«Бурда-Україна» вивела на ринок журнал «Даша. Гороскоп»

Видавництво «Бурда-Україна» цього тижня вивело на ринок щомісячний журнал для жінок «Даша. Гороскоп».

 

Як повідомляє видавництво, основа нового видання - практичні поради астрологів жінкам, котрі «живуть за законами зірок». Заявлений наклад - 40 тис. примірників, рекомендована роздрібна ціна - 2,95 грн.

 

«Бурда-Україна» вже має у портфелі аналогічне видання - «Лиза. Гороскоп». Воно розраховане на читачок з доходом вище середнього. «Видавництво почало експансію на споживачів з більш низьким рівнем статків і розраховує завоювати там лідерські позиції», - пояснюють у видавництві.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18618
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
qw
5056 дн. тому
"Тебя как звать? — Мерилин. — А это по-русски как? — Даша... — А меня Данила..."
Игорь
5056 дн. тому
Значит эти "журналюги" считают, что имя Даша должно ассоциироваться с "низьким рівнем статків". Они не бояться, что некие Даши через суд потребуют бабок за то, что их имя используется в таких целях ? :))) Я бы им (Дашам) даже посоветовал это :)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду