«Бурда-Україна» запустило кулінарний журнал «Рецепты на любой вкус»

18 Лютого 2010
18839
18 Лютого 2010
16:44

«Бурда-Україна» запустило кулінарний журнал «Рецепты на любой вкус»

18839
«Бурда-Україна» запустило кулінарний журнал «Рецепты на любой вкус»

У лютому видавництво «Бурда-Україна» запустило в продаж новий кулінарний журнал «Рецепты на любой вкус». Видання виходитиме щомісячно накладом 50 тис. примірників і поширюватиметься по всій Україні. Про це «Детектор медіа» повідомила піар-служба видавництва.

 

Новий журнал орієнтований на жінок із середнім рівнем доходу, старше 25 років, які цікавляться кулінарією. Рекомендована роздрібна ціна видання - 2,75 гривні.

 

У журналі публікуватимуться описи понад 50 рецептів, майстер-класи професійних кухарів, поради і рецепти читачів, а також місячний календар здорового харчування.

 

«Ми помітили популярність сегменту кулінарної періодики на прикладі кулінарних проектів нашого видавництва - видань "Люблю готовить", яке видається найвищим в Україні журнальним накладом (1,250 млн примірників), і "Приятного аппетита", яке демонструє щорічний приріст аудиторії», - зазначає керівник сектору маркетингу і піар «Бурда-Україна» Оксана Тукалевська.

 

Як повідомляла ТК, журнал «Рецепты на любой вкус» був зареєстрований у Міністерстві юстиції України 1 грудня 2009 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18839
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду