«Бурда-Україна» запустить четвертий за рік журнал кросвордів

30 Вересня 2010
25303
30 Вересня 2010
17:10

«Бурда-Україна» запустить четвертий за рік журнал кросвордів

25303
«Бурда-Україна» запустить четвертий за рік журнал кросвордів

Видавництво «Бурда-Україна» запускає журнал «Калейдоскоп кроссвордов». Перший номер щомісячного видання надійде у продаж 1 жовтня.

 

Як повідомляє прес-служба видавництва, видання великого формату (А3) матиме обсяг 84 сторінки. Воно міститиме 90 кросвордів та головоломок, пізнавальні статті на тему психології, подорожів, кулінарії, дитячу сторінку, гороскоп. Також у кожному номері виходитиме інтерв'ю з відомою особистістю.

 

Наклад - 35 ти. примірників, роздрібна вартість - 4,95 грн.

 

Це вже четвертий кросвордний старт-ап видавництва за поточний рік. Нещодавно, як повідомляла «Детектор медіа», «Бурда-Україна» випустила «Добрые советы. Судоку», «Отдохни. Кросс-коктейль» і «Лабиринт кроссвордов. Счастливый случай».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25303
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду