Керівник ІМІ Вікторія Сюмар просить СБУ не лякати конс'єржів

24 Вересня 2010
20634
24 Вересня 2010
10:51

Керівник ІМІ Вікторія Сюмар просить СБУ не лякати конс'єржів

20634
Керівник ІМІ Вікторія Сюмар просить СБУ не лякати конс'єржів

Директор Інституту масової інформації Вікторія Сюмар звернулася до представників СБУ з проханням не турбувати конс'єржку будинку, в якому мешкає журналістка. Про це вона написала в блозі інтернет-видання «Українська правда».

 

Працівниця розповіла Вікторії Сюмар, що до неї підходили люди, які представилися працівникамии СБУ та розпитували про мешканців її квартири. Зокрема, чоловіків у  штатському цікавило, «як живуть, коли приходять і хто приходить до квартири».

 

Ці питання Вікторія Сюмар пропонує представникам СБУ задати їй особисто. Ефективність отримання інформації з бесід з конс'єржкою вона піддає сумніву.

 

«Нині час ставити питання про те, хто ж реально завдає шкоди національній безпеці: активісти, журналісти чи історики, які просто роблять свою роботу, або ж люди, які віддають наказ про затримання керівника німецького Фонду напередодні візиту президента до Німеччини, про "бесіди" з грантерами "Відродження" перед візитом заступника Держсекретаря США або ж про допит блогера, стимулюючи в інеті мільйони неприємних записів?», - зазначає директор Інституту масової інформації.

 

«Детектор медіа»

 

Фото Павла Старостенка

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20634
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
to еще одна жертва нарисовалась )))
4960 дн. тому
Замовкни, холуй ефесбешний!
пилип з конопель
4965 дн. тому
Да все с вами понятно, автор "еще одна жертва нарисовалась ))) // 24.09.2010 11:44:04" - вам в вашем СБУ-ФСБ просто мало платят за тявканье, вот и говорить больше не о чем...
еще одна жертва нарисовалась )))
4966 дн. тому
Цель статьи положить еще одну бумажку в "дело о цензуре" Сюмар на зарплате у госдепа, не забываем.
Олексій Мазур, Дніпропетровськ.
4966 дн. тому
"...Здесь можно играть на трубе про себя/ Но как не играй все играешь отбой/ И если есть те, кто приходит к тебе/ Найдется и тот, кто придет за тобой/".
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду