detector.media
24.09.2010 10:51
Керівник ІМІ Вікторія Сюмар просить СБУ не лякати конс'єржів
Керівник ІМІ Вікторія Сюмар просить СБУ не лякати конс'єржів

Директор Інституту масової інформації Вікторія Сюмар звернулася до представників СБУ з проханням не турбувати конс'єржку будинку, в якому мешкає журналістка. Про це вона написала в блозі інтернет-видання «Українська правда».

 

Працівниця розповіла Вікторії Сюмар, що до неї підходили люди, які представилися працівникамии СБУ та розпитували про мешканців її квартири. Зокрема, чоловіків у  штатському цікавило, «як живуть, коли приходять і хто приходить до квартири».

 

Ці питання Вікторія Сюмар пропонує представникам СБУ задати їй особисто. Ефективність отримання інформації з бесід з конс'єржкою вона піддає сумніву.

 

«Нині час ставити питання про те, хто ж реально завдає шкоди національній безпеці: активісти, журналісти чи історики, які просто роблять свою роботу, або ж люди, які віддають наказ про затримання керівника німецького Фонду напередодні візиту президента до Німеччини, про "бесіди" з грантерами "Відродження" перед візитом заступника Держсекретаря США або ж про допит блогера, стимулюючи в інеті мільйони неприємних записів?», - зазначає директор Інституту масової інформації.

 

«Детектор медіа»

 

Фото Павла Старостенка

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY