Оглядач «Обоза» і From-UA Анатолій Шарій звернувся до СБУ з проханням про захист

16 Вересня 2010
16148
16 Вересня 2010
14:48

Оглядач «Обоза» і From-UA Анатолій Шарій звернувся до СБУ з проханням про захист

16148
Оглядач «Обоза» і From-UA Анатолій Шарій звернувся до СБУ з проханням про захист

Журналіст інтернет-видань «Обозреватель» та From-UA.com Анатолій Шарій подав заяву до Служби безпеки України, в якій просить захистити його життя, повідомляє інтернет-видання «Все новости». Також цію інформацію поширили «Обозреватель.com» і From-UA.com.

 

Як розповів у коментарях ТК пан Шарій, погрози він отримав учора, 15 вересня, о 17:30: «Вчора о 17:30 мені зателефонували з невідомого номера з кодом Одеси - 8048 - і сказали: "Заплати по иску и успокойся, а то отрежем голову и потеряем". Після цього мені передзвонили ще раз і запитали чи я не образився, чи все я зрозумів. Я зрозумів не все і в 23:00 написав заяву до СБУ на 4х аркушах, де детально розповів про всю цю ситуацію».

 

Журналіст повязує погрози з його окремими и публікаціями. Зокрема, йдеться про три з них: «Кинуть по-украински», «Страна воров?» та «Публичный детский дом», опубліковані на сайті From.ua. За словами Анатолія Шарія, у всіх цих статтях фігурують люди з політичного оточення віце-прем`єр-міністра України Сергія Тігіпка.

 

ТК звернулася до прес-служби Сергія Тігіпка і сподівається отримати коментар стосовно звинувачень пана Шарія.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16148
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Я
4969 дн. тому
А Тигипко никак прокомментировать не хочет? Сильно занят? Вот как бы ему мимо кассы не пролететь на ближайших выборах с таким подходом.
Алексей Киев
4969 дн. тому
Нда... что-то я не слышу криков мирового сообщества. вот если бы Шарий на охранника Януковича налетел, и тот бы его кинул на землю - тогда все взбесились бы, и кричали бы о свободе слова.
Потан
4969 дн. тому
Держись, Шарий. Красавчик. Только в СБУ зря - там все друзья Тигипыча...
Egor
4970 дн. тому
Імбіцил - це медичний термін, отже цензурі не підлягає.
Egor
4970 дн. тому
Дивно читати про цього CENSORED, що він журналіст.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду