detector.media
16.09.2010 14:48
Оглядач «Обоза» і From-UA Анатолій Шарій звернувся до СБУ з проханням про захист

Журналіст інтернет-видань «Обозреватель» та From-UA.com Анатолій Шарій подав заяву до Служби безпеки України, в якій просить захистити його життя, повідомляє інтернет-видання «Все новости». Також цію інформацію поширили «Обозреватель.com» і From-UA.com.

 

Як розповів у коментарях ТК пан Шарій, погрози він отримав учора, 15 вересня, о 17:30: «Вчора о 17:30 мені зателефонували з невідомого номера з кодом Одеси - 8048 - і сказали: "Заплати по иску и успокойся, а то отрежем голову и потеряем". Після цього мені передзвонили ще раз і запитали чи я не образився, чи все я зрозумів. Я зрозумів не все і в 23:00 написав заяву до СБУ на 4х аркушах, де детально розповів про всю цю ситуацію».

 

Журналіст повязує погрози з його окремими и публікаціями. Зокрема, йдеться про три з них: «Кинуть по-украински», «Страна воров?» та «Публичный детский дом», опубліковані на сайті From.ua. За словами Анатолія Шарія, у всіх цих статтях фігурують люди з політичного оточення віце-прем`єр-міністра України Сергія Тігіпка.

 

ТК звернулася до прес-служби Сергія Тігіпка і сподівається отримати коментар стосовно звинувачень пана Шарія.

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY