Прокуратура Києва відмовила Сергію Андрушку в порушенні кримінальної справи і передала його заяву в ГПУ

13 Вересня 2010
17479
13 Вересня 2010
18:00

Прокуратура Києва відмовила Сергію Андрушку в порушенні кримінальної справи і передала його заяву в ГПУ

17479
Прокуратура Києва відмовила Сергію Андрушку в порушенні кримінальної справи і передала його заяву в ГПУ

Прокуратура відмовила в порушенні кримінальної справи за фактом перешкоджання професійній діяльності журналіста СТБ Сергія Андрушка. Про це на брифінгу повідомив заступник прокурора Києва Григорій Остафійчук, повідомляє  «Обком» з посиланням на «Українські новини».

Заступник прокурора підкреслив, що прокуратура провела повну і всебічну перевірку даної заяви журналіста, і рішення про відмову про порушення справи прийнято згідно з відповідною статтею Кримінально-процесуального кодексу.

«Міська прокуратура надіслала мені відповідь, в якій відмовила у порушенні кримінальної справи. Також у листі зазначено, що мою заяву далі розглядатиме Генпрокуратура. Тому я чекатиму відповіді з ГПУ», - сказав Сергій Андрушко у коментарі ТК.


Нагадаємо, під час відвідання президентом Віктором Януковичем агровиставки співробітник УДО застосував силу до журналіста СТБ Сергія Андрушка. Попри численні вимоги, громадськості досі не названо ім'я охоронця, що напав на журналіста під час виконання ним професійних обов'язків.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17479
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Гетьандрушку
4973 дн. тому
Стопцензуристы, поди, в отчаянии. Даже в не очень умственно продвинутых правоохранительных органах, смогли отличить хамовато - воинствующее тупорылие отдельно взятого придурка от нарушений прав журналистов. За права журналистов действительно надо бороться. В том числе и методом отделения журналистики от паразитирующих на ней олигофренов - провокаторов, которые пользуются прессой как туалетной бумагой. Андрушка - это высшее апофеоз нынешней СТБшной информационной журналистики во главе с Мустафиным.
Десперадка
4974 дн. тому
И куда теперь приложить громкие заявления властей? Ау, пани Герман, вы где или как?
Игорь
4974 дн. тому
Да ты, смерд, никак не уймешься !
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду