detector.media
13.09.2010 18:00
Прокуратура Києва відмовила Сергію Андрушку в порушенні кримінальної справи і передала його заяву в ГПУ

Прокуратура відмовила в порушенні кримінальної справи за фактом перешкоджання професійній діяльності журналіста СТБ Сергія Андрушка. Про це на брифінгу повідомив заступник прокурора Києва Григорій Остафійчук, повідомляє  «Обком» з посиланням на «Українські новини».

Заступник прокурора підкреслив, що прокуратура провела повну і всебічну перевірку даної заяви журналіста, і рішення про відмову про порушення справи прийнято згідно з відповідною статтею Кримінально-процесуального кодексу.

«Міська прокуратура надіслала мені відповідь, в якій відмовила у порушенні кримінальної справи. Також у листі зазначено, що мою заяву далі розглядатиме Генпрокуратура. Тому я чекатиму відповіді з ГПУ», - сказав Сергій Андрушко у коментарі ТК.


Нагадаємо, під час відвідання президентом Віктором Януковичем агровиставки співробітник УДО застосував силу до журналіста СТБ Сергія Андрушка. Попри численні вимоги, громадськості досі не названо ім'я охоронця, що напав на журналіста під час виконання ним професійних обов'язків.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY