Компанія Руперта Мердока продає телеканали

10 Серпня 2010
13976
10 Серпня 2010
10:54

Компанія Руперта Мердока продає телеканали

13976
Компанія Руперта Мердока продає телеканали

Компанія News Corporation, яку контролює австралійський медіамагнат Руперт Мердок, 9 серпня оголосила про продаж контрольного пакету акцій трьох китайських телеканалів. Про це повідомляє сайт української газети «Комерсантъ» з посиланням на Бі-бі-сі.

 

За інформацією видання, контрольний пакет акцій трьох каналів перейде у власність приватної інвестиційної компанії, за якою стоїть друга за розмірами медійна корпорація Китаю - Shanghai Media Group (SMG). Зазначимо, що China Media Capital купить акції News Corporation в компаніях Xing Kong, Xing Kong International and Channel Mainland China, а також в бібліотеці фільмів Fortune Star Chinese.

 

News Corporation - підконтрольна компанія Руперта Мердока, який володіє телекомпаніями 20th Century Fox, телеканалами Fox News, супутниковими DTH операторами BSkyB, Sky Deutschland, Sky Italia, Foxtel, інформаційним агентством Dow Jones, газетами The Wall Street Journal, The Times, The Sun и New York Post, соціальною мережею MySpace та іншим активами.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13976
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду