Вєрка Сердючка братиме участь у національному відборі на «Євробачення–2011»

18 Серпня 2010
8303
18 Серпня 2010
12:00

Вєрка Сердючка братиме участь у національному відборі на «Євробачення–2011»

8303
Вєрка Сердючка братиме участь у національному відборі на «Євробачення–2011»

Сьогодні, 18 серпня, Національна телекомпанія України зареєструвала заявку співачки Вєрки Сердючки (артист Андрій Данилко) на участь у національному відборі на пісенний конкурс «Євробачення-2011». Про це ТК повідомили в прес-службі НТКУ.

 

Як відомо, Вєрка Сердючка представляла Україну на «Євробаченні-2007» і посіла друге місце.

 

Раніше свої заявки вже встигли подати Джамала, Анастасія Приходько (учасниця «Євробачення-2009» від Росії), Олексій Матіас, Ель Кравчук, Єва Браун, Дмитро Каднай, «Пара Нормальних», гурт «Закльопки», Маша Собко та інші виконавці.

 

Як повідомляє прес-служба Першого національного, 19 і 20 серпня на території нічного клубу Olmeca Plage у Гідропарку відбудеться відбірковий кастинг на участь у національному відборі представника від України.

 

Нагадаємо, національний відбір на «Євробачення-2011» стартував 1 липня. Він проходитиме в шість етапів. Фінал національного відбору відбудеться 27 лютого 2011 року, на якому, за результатами змішаного голосування, буде визначено переможця. Як повідомляла ТК, у новому телесезоні на Першому національному з'явиться нова півторагодинна телепрограма, присвячена національному відбору «Євробачення-2011», яку вестимуть Тетяна Гончарова і Тимур Мірошниченко.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8303
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ляля
5007 дн. тому
ще у Владіслава Левицького заявку теж прийняли. він супер!
//
5007 дн. тому
Дупограй-2011...
Михасьо
5007 дн. тому
краще ШУФРИЧА, він також "ЗВЄЗДА". А хресний син (АРФУШ) нехай допоможе. Дочці ж він допоміг?!...
Поціновувач
5007 дн. тому
АРФУША НА ЄВРОБАЧЕННЯ, ВІН КРАЩИЙ, ДУЖЕ ГЛАМУРНИЙ І КРЕАТИВНИЙ !!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду