НТКУ оголосила про кастинги на наступне «Євробачення»

1 Липня 2010
15922
1 Липня 2010
17:20

НТКУ оголосила про кастинги на наступне «Євробачення»

15922
НТКУ оголосила про кастинги на наступне «Євробачення»

Перший національний оголосив підготовку до «Євробачення-2011». 19-21 серпня  відбудуться кастинги, в яких зможуть взяти участь як відомі співаки, так і початківці, які хочуть представляти Україну на «Євробаченні» наступного року. Прийом заявок на участь у кастингах триватиме до середини серпня. Про це повідомив заступник генерального директора НТКУ Валід Арфуш, під час прес-конференції 1 липня 2010 року.

 

«Два дні 19-20-го будуть проходити кастинги всіх бажаючих. А 21 серпня пройде напівфінал, в якому ми виберемо 50 учасників. А потім ми їх показуватимемо по телевізору, щоб глядачі вибирали шляхом смс-голосування тих, хто їм сподобався. І до Нового року їх залишиться 20, які й візьмуть участь у фіналі. Все закінчення великим шоу, на якому представника від України обиратимуть глядачі і журі», - сказав Валід Арфуш.

 

Після обрання переможця буде проведено концертний тур по найбільших містах України. «Тур пройде в більш як 20 містах України, в ньому візьме участь 10-12 учасників, за яких найбільше проголосують глядачі», - розповів директор творчого об'єднання музичних програм Влад Багінський.

 

 

Директор Хiт FM Віталій Дроздов на прес-конференції представляв всі радіостанції холдингу «ТАВР Медіа»: «Русское радио», «Kiss FM» і «Радіо Рокс», зазначив, що їм дуже цікаво відкривати нові імена, тому вони вирішили підтримали національний відбір  конкурсу «Євробачення». Пітримка полягатиме в інформаційному супроводі, трансляції пісень найкращих учасників відбіркового туру. «Незалежно від того, чи переможе учасник відбіркового туру чи ні, якщо буде хороша пісня, ми його обов'язково підтримаємо», - сказав Віталій Дроздов.

 

Крім холдингу «ТАВР Медіа» інформаційним партнером конкурсу стане Український медіахолдинг, сказав Валід Арфуш.

 

Перший національний з вересня запустить нову телепрограму, присвячену національному відбору пісенного конкурсу «Євробачення-2011».

 

«Детектор медіа»

 

Фото Асана Мітхатова

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15922
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду