Талант-шоу Першого з відборів на «Євробачення» вестимуть Тетяна Гончарова і Тимур Мірошниченко

1 Липня 2010
19446
1 Липня 2010
17:30

Талант-шоу Першого з відборів на «Євробачення» вестимуть Тетяна Гончарова і Тимур Мірошниченко

19446
Талант-шоу Першого з відборів на «Євробачення» вестимуть Тетяна Гончарова і Тимур Мірошниченко

З вересня 2010 року на Першому національному з'явиться нова півторагодинна телепрограма, присвячена національному відбору «Євробачення-2011», яку вестимуть Тетяна Гончарова і Тимур Мірошниченко. Про це сказала начальник управління зв'язків з громадськістю та ЗМІ НТКУ Юлія Савостіна під час прес-конференції.

 

Програма йтиме у вечірньому суботньому праймі. Назва програми ще не визначена.

 

Цьогорічний національний відбір істотно відрізнятиметься від попередніх років.

 

До середини серпня триватиме прийом заявок на участь у кастингах, які відбудуться 19-20 серпня. Після кастингів - з 4 вересня - в ефірі Першого національного глядачі самі обиратимуть виконавця, який представлятиме Україну на «Євробаченні - 2011». У жовтні учасники вже повинні будуть представити ту пісню, яка братиме участь у «Євробаченні».

 

5 липня на сайті каналу опублікують Положення про проведення національного відбору пісенного конкурсу «Євробачення-2011».

 

«Детектор медіа»

 

Фото Асана Мітхатова

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19446
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду