Перший продовжив термін подачі пісні на «Євробачення–2011» до 1 жовтня

5 Серпня 2010
16385
5 Серпня 2010
16:35

Перший продовжив термін подачі пісні на «Євробачення–2011» до 1 жовтня

16385
Перший продовжив термін подачі пісні на «Євробачення–2011» до 1 жовтня

Керівництво НТКУ вирішило продовжити термін подачі конкурсної пісні та свідоцтва про реєстрацію авторського права на музику та текст пісні на конкурс «Євробачення-2011» до 1 жовтня 2010 року. Рішення прийняте «на численні прохання охочих взяти участь у кастингу на відбір представника від України на конкурс», пояснюють на сайті Першого національного.

 

Всі інші документи, як і пісню, що виконуватиметься на кастингу, слід подати до 19 серпня 2010 року.

 

Крім того змінено місце проведення кастингу. Кастинг проводитиметься у комплексі Olmeca Plage, що знаходиться за адресою: Київ, станція метро «Гідропарк» (за Венеціанським містком).

 

Нагадаємо, що 1 липня почався перший етап відбору на участь у пісенному конкурсі «Євробачення-2011». 19-21 серпня  відбудуться кастинги, в яких зможуть взяти участь як відомі співаки, так і початківці, які хочуть представляти Україну на «Євробаченні» наступного року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16385
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду