На каналі UBR стартують нові проекти та рубрики

9 Серпня 2010
11604
9 Серпня 2010
10:54

На каналі UBR стартують нові проекти та рубрики

11604
На каналі UBR стартують нові проекти та рубрики

10 серпня канал Ukrainian Business Resource запускає 18 нових рубрик та проектів. Про це йдеться у прес-релізі комунікаційної групи ESG, яка здійснює інформаційне наповнення UBR.

 

Нові продукти мають доповнити блок інформаційного мовлення. Так, рубрика «Особистий капітал» виходитиме в ефір з проектами «Право власності» про правові рішення та «Перший мільйон», присвячений ідеям, що давали поштовх до розвитку бізнесу. Крім того, у випуску новин з`явиться нова рубрика «Ідеї для бізнесу» та інші: Life-style, «Travel Чек», «Автоманія», «Спорт», «Погода» тощо.

 

Випуски економічних новин супроводжуватимуть такі нові інформаційні програми, як World Bussines, «Новини оперативно», «Капітал», «Україна: корисні факти», «Світ: корисні факти» тощо.

 

За даними ESG, нововведення для UBR обумовлені потребами аудиторії: мешканці міст 25-55 років надають перевагу корисній інформації, яка допомагає брати активну участь у загальнодержавних процесах, розвивати бізнес та управляти особистими фінансами.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11604
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
колєга
5008 дн. тому
ну и хер с вами!:)
to kolega
5008 дн. тому
уже запустили и все работает:)..а колега видно из бывших обиженых..
колєга
5009 дн. тому
ни {CENSORED} они не запустят - обо{CENSORED}
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду