2 березня розпочне повноцінне мовлення канал UBR компанії ESGroup

26 Лютого 2009
7559
26 Лютого 2009
17:01

2 березня розпочне повноцінне мовлення канал UBR компанії ESGroup

7559
2 березня розпочне повноцінне мовлення канал UBR компанії ESGroup
2 березня 2009 року супутниковий телевізійний канал Ukrainian Business Resourse розпочинає своє повноцінне мовлення на супутнику Amos-2. Про це повідомляється на сайті компанії ESGroup, чиїм проектом є Ukrainian Business Resourse. Останній, крім телеканалу, включає також портал www.ubr.ua та його PDA-версію.
 
Тестове мовлення каналу розпочалося ще 5 лютого 2009 року. Формат каналу Breaking Business News передбачає безперервну стрічку інформації про бізнес та економіку, коментарі експертів і гравців ринку щодо головних подій, а також експрес-інформацію про тенденції ринків у вигляді таблиць, графіків та інформерів. Основні тематичні напрями каналу - новини фінансового, аграрного, будівельного ринків, транспортної галузі і ПЕК. Особливу увагу планується приділити світовим економічним новинам.
 
Технічні характеристики каналу:
супутник: AMOS -2
частота: 10722
швидкість: 27500
FEC: 3\4
поляризація: горизонтальна
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7559
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Друг
5539 дн. тому
ESG -прогорит со своим каналом, если не поймет главную философию новостийного бизнеса - только ОБЪЕКТИВНЫЕ НОВОСТИ ДАЮТ в додгосрочном периоде прибыль - когда приходят солидные рекламодатели. ESG привыкли зарабатывать на джинсе. В этом можно убедиться , если сомoтреть их новости внимательно -на Тонисе, на УТ-1. Новости должны быть объективным. Если этого нет и весь эфир вытесняет скрытая реклама компаний - репутация таких новостей никогда не будет хорошей. Если я вижу заказной материал на канале - я такие новости смотреть не хочу. Маленькая аудитория - нет рекламы - нет доходов. Круг замкнулся. Репутацию канала можно потерять один раз. Берегите ее с молоду.
телезритель
5539 дн. тому
Желаю удачи в наше тяжелое время !
Sasha
5540 дн. тому
Я бачив його по супутнику. Залишились досить приємні враження. Інформація актуальна, в тему і подається доступно. Порівняно з "UBC" - виглядає краще, це точно. : )
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду