Сергій Мамаєв став шеф-редактором, а Вікторія Барскова − генпродюсером телеканалу та сайту UBR

16 Листопада 2009
20246
16 Листопада 2009
12:28

Сергій Мамаєв став шеф-редактором, а Вікторія Барскова − генпродюсером телеканалу та сайту UBR

20246
Сергій Мамаєв став шеф-редактором, а Вікторія Барскова − генпродюсером телеканалу та сайту UBR

Екс-заступник головного редактора з інформаційної політики ТОВ «Національні інформаційні системи» Сергій Мамаєв, який працював на інформаційному проекті К1 «Один день», став шеф-редактором телеканалу і сайту Ukrainian Business Resourse (UBR).

 

«Щойно відбулося представлення мене в якості шеф-редактора ресурсу. Маю амбітні плани, хочу робити цікаве телебачення», - повідомив Сергій Мамаєв «Детектор медіа». І пообіцяв, що про ці плани розповість пізніше.

 

За його словами,  до сьогодні на UBR функціонувала редакційна рада, а він був виконуючим обов'язки шеф-редактора новин. «Наразі рада залишається, а окрім мене в структурі ресурсу буде і генеральний продюсер. На цю посаду призначено Барскову Вікторію», - сказав пан Мамаєв.

 

Раніше Вікторія Барскова працювала генпродюсером телеканалу UBC.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20246
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
mummi
5251 дн. тому
Мдаа..., а что такое "претенційність"? Не слишком ли вы завышаете себе планку, пытаясь использовать умные слова? Сергей Мамаев - очень хороший журналист, редактор и человек.
Мдаа...
5252 дн. тому
Дует "Мамаєв - Барскова" треба читати як "невиправдана претенційність - невимушена посередність":)
знаю
5276 дн. тому
Барскова???это кто???Офигеть...Ужас.
//
5277 дн. тому
Значит, у меня пульт управляет моими ушами тоже. На других каналах - все нормально (правда, на инфоканале уровень высоковат, а на "Парке развлечений" - низковат), а на этом - тишина. Может, другую звуковую дорожку выбрать? Хотя для других каналов этого делать никогда не было нужно.
Воля
5277 дн. тому
Добрый день, со звуком на канале UBR никаких проблем нет. Проверено. Просьба обратиться на контактные адреса (abonents или же info) и уточнить свой вопрос.
//
5278 дн. тому
Осталось только договориться, чтобы Воля в цифровом пакете включила звук. А то пока этот канал напоминает "большого немого". Интересно, а техдиректор и служба развития сети получает полную зарплату?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду