16 серпня ІТК на загальних зборах обговорить законодавчі ініціативи і «Телетріумф»

4 Серпня 2010
4432
4 Серпня 2010
15:21

16 серпня ІТК на загальних зборах обговорить законодавчі ініціативи і «Телетріумф»

4432
16 серпня ІТК на загальних зборах обговорить законодавчі ініціативи і «Телетріумф»

16 серпня о 16:00 відбудуться загальні збори Індустріального телевізійного комітету. Як повідомила ТК виконавчий директор ІТК Катерина Котенко, на зборах обговорюватимуть законопроекти, які перебувають на розгляді в Комітеті з питань свободи слова та інформації, а також організацію десятої церемонії нагородження телевізійною премією «Телетріумф».

 

Загальні збори ІТК є вищим керівним органом асоціації. До складу загальних зборів входять всі засновники та члени асоціації: телеканали «Інтер», «1+1», Новий, СТБ, ICTV, ТОНІС, ТЕТ, М1 з М2, «Україна», НТН і К1, рекламні агенції та холдинги Publicis Groupe Media, Media Direction Ukraine, Initiative Media, «АДВ Україна», Media Arts Group Ukraine, рекламодавці Coca-Cola, Unilever і Procter&Gamble.

 

Нагадаємо, Комітет з питань свободи слова та інформації в другому півріччі 2010 року розглядатиме законопроекти про доступ до публічної інформації, щодо посилення гарантій свободи слова в Україні, про реформу державної та комунальної преси, щодо захисту суспільної моралі, декілька десятків законопроектів, якими вносяться зміни до законів «Про рекламу» та «Про телебачення і радіомовлення».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4432
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду