detector.media
04.08.2010 15:21
16 серпня ІТК на загальних зборах обговорить законодавчі ініціативи і «Телетріумф»

16 серпня о 16:00 відбудуться загальні збори Індустріального телевізійного комітету. Як повідомила ТК виконавчий директор ІТК Катерина Котенко, на зборах обговорюватимуть законопроекти, які перебувають на розгляді в Комітеті з питань свободи слова та інформації, а також організацію десятої церемонії нагородження телевізійною премією «Телетріумф».

 

Загальні збори ІТК є вищим керівним органом асоціації. До складу загальних зборів входять всі засновники та члени асоціації: телеканали «Інтер», «1+1», Новий, СТБ, ICTV, ТОНІС, ТЕТ, М1 з М2, «Україна», НТН і К1, рекламні агенції та холдинги Publicis Groupe Media, Media Direction Ukraine, Initiative Media, «АДВ Україна», Media Arts Group Ukraine, рекламодавці Coca-Cola, Unilever і Procter&Gamble.

 

Нагадаємо, Комітет з питань свободи слова та інформації в другому півріччі 2010 року розглядатиме законопроекти про доступ до публічної інформації, щодо посилення гарантій свободи слова в Україні, про реформу державної та комунальної преси, щодо захисту суспільної моралі, декілька десятків законопроектів, якими вносяться зміни до законів «Про рекламу» та «Про телебачення і радіомовлення».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY