detector.media
14.07.2010 11:01
«Інтер» запустить другий сезон БУМу та новий формат Endemol - «Екстра-екстра-смол» (ХХS)

 

Телеканал «Інтер» запустить другий сезон проекту Wipeout. Про це повідомляє Media Business Reports з посиланням на власні джерела.

 

За інформацією видання, у проекті змагатимуться не українські міста, а слов'янські країни, тому й назва шоу буде не «Битва українських міст», поки що робоча назва формату -   «Слов'янські битви». Як сказали ТК на каналі «Інтер», поки що остаточна назва проекту не затверджена.

 

Як пише Media Business Reports, швидше за все участь у шоу візьмуть команди України, Білорусії, Чехії та Слваччини.

 

Також видання повідомляє про  те, що «Інтер» готує ще один проект у жанрі obstacle show від компанії Endemol. Це аргентинське розважальне шоу «Екстра-екстра-смол» (ХХS). За умовами формату, три родини змагаються у виконанні хатньої роботи, і родина яка впорається з веденням господарства швидше та краще отримує грошову винагороду. Сам будинок, у якому відбуватиметься змагання, та усі речі в ньому у кілька разів перевищують звичайні розміри. Нагадаємо, за словами директора MRM Ірини Костюк, такі змагальні формати як ХХS, стали трендом останніх телеринків.

 

У прес-службі «Інтера» ТК повідомили, що ці проекти перебувають на стадії підготовки. Більш детально про них йтиметься у інтерв'ю з в.о. виконавчого продюсера телеканалу Христиною Шкабар, яке незабаром з'явиться на  ТК.

 

«Детектор медіа»

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY