РЕКЛАМА. Інтернет-агентство ITCG розробило сайт «Nemiroff – марка №1 у Росії»

12 Липня 2010
14168
12 Липня 2010
10:45

РЕКЛАМА. Інтернет-агентство ITCG розробило сайт «Nemiroff – марка №1 у Росії»

14168
РЕКЛАМА. Інтернет-агентство ITCG розробило сайт «Nemiroff – марка №1 у Росії»

У травні 2010 року інтернет-агентство ITCG запустило сайт www.nemiroff.ru. Сайт присвячено міжнародному бренду Nemiroff, визнаному за результатами загальнонаціонального російського голосування «Маркою №1 у Росії 2009» в категорії «горілка».

 

 

 

 

На сайті представлено чотири з восьми продуктів під міжнародним брендом Nemiroff, нагороджених почесною премією народної довіри: «Nemiroff Горілка», «Nemiroff Березова особлива», «Nemiroff Медова з перцем» і новинка Nemiroff Delikat.

 

Дизайн сайту лаконічний, дозволяє правильно розставити візуальні акценти. Строгість і лаконічність дизайну прикрашено легкою флеш-анімацією, яка розкриває смакові якості та нагороди продуктів під міжнародним брендом Nemiroff.

 

Сайт було розміщено в інтернеті одночасно із запуском комплексної загальноросійської рекламної кампанії (преса, інтернет, неефірні телеканали), медіарозміщення якої забезпечило агентство Optimum Media OMD Group.

 

Євген Єзерський, директор із виробництва ITCG: «Успішна співпраця Nemiroff Холдинг і ITCG на українському ринку підтверджують якісні інтернет-проекти: медіакампанії Nemiroff Delikat, спонсорство головного футбольного сайту України www.football.ua в період ЧС-2010, комплексне просування партнерства компанії Nemiroff і найкращого фестивалю в Європі Sziget.

 

Розробка сайту «Nemiroff - марка №1 у Росії» для російської аудиторії стала розширенням цієї співпраці».

 

Довідка про інтернет-агентство ITCG

 

Входить у топ-5 інтернет-агентств України 2009 р. (Всеукраїнська рекламна коаліція).

 

Реалізує комплексні проекти в інтернеті: медіа, креатив, виробництво сайтів, соціальний медіамаркетинг.

 

Створено в 2000 р., штат - 27 осіб: художники, планери, програмісти, копірайтери, SEO та SMM фахівці.

 

Засновники: Євген Єзерський та Андрій Скорик

 

Сайт: www.itcg.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14168
Коментарі
4
Щоб додавати коментарі потрібно Авторизуватись.
гость
5072 дн. тому
Прикол - у меня на МАК вообще кроме логотипа на сайте ничего не видно - уважаемые господа из ITCG сайт только на глючном устарелом Windows тестировали??? Позор! Тоже мне "сайт в ногу со временем"... А такие понты были - тендер среди иностраныых агенств - и такое гавно в результате :(((
Алегарф
5074 дн. тому
Ага : ))) "Хлебный дар" рулит! Никаких тебе понтов - а народ тащится... Як пороблено : /
1
5074 дн. тому
дизайн сайта в стиле "у меня есть компьютер!! "
Алегарф
5074 дн. тому
Шо, таки продали полякам Немиров??? Польша пошла на Россию... водкой : )
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду