РЕКЛАМА. Інтернет-агентство ITCG виграло тендер на обслуговування мережі магазинів електроніки Comfy

2 Грудня 2010
5154
2 Грудня 2010
09:10

РЕКЛАМА. Інтернет-агентство ITCG виграло тендер на обслуговування мережі магазинів електроніки Comfy

5154
РЕКЛАМА. Інтернет-агентство ITCG виграло тендер на обслуговування мережі магазинів електроніки Comfy

У листопаді команда ITCG запустила перші інтернет-кампанії для мережі магазинів електроніки Comfy.

 

На початку осені агентство виграло тендер на стратегічне планування, медійне і креативне обслуговування бренду в мережі Інтернет. «Ми вибрали ITCG серед інших агентств за комплексний підхід до вирішення завдань такого рівня і відмінне розуміння наших потреб», - зауважила Наталія Кошова, маркетинг-директор мережі магазинів Comfy.

 

«При обслуговуванні мережі Comfy передбачається особливо оперативна робота, оскільки паралельно триватимуть безліч кампаній. Ми раді співпрацювати з клієнтом, який є чітким у своїх завданнях і знає, як їх вирішувати, зокрема за допомогою інтернет-технологій», - коментує Марія Єфимова, директор з обслуговування клієнтів ITCG.

 

 

Довідка

 

Comfy. Мережа побутової техніки та електроніки Comfy позиціонується як мережа магазинів суперпокупки. Comfy - це найкращі ціни на техніку, суперасортимент і бездоганний сервіс.

 

Comfy посідає лідерські позиції в сегменті роздрібної торгівлі. У 37 містах України працюють 80 магазинів мережі. При цьому Comfy продовжує активно розвиватися: відкривати нові магазини, розширювати географію мережі, вдосконалювати сервіс, покращувати асортимент і розробляти додаткові послуги для комфорту покупців.

 

Інтернет-агентство ITCG. Входить у топ-5 інтернет-агентств України (згідно з рейтингом Всеукраїнської рекламної коаліції). Реалізує комплексні проекти в інтернеті: стратегія, медіа, креатив, виробництво сайтів, соціальний медіамаркетинг. Створено в 2000 р., штат - 30 осіб. Засновники - Євген Єзерський та Андрій Скорик. Докладніше - на сайті www.itcg.ua

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5154
Коментарі
0
Щоб додавати коментарі потрібно Авторизуватись.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду