Наталя Вітренко і Тарас Чорновіл категорично відмовилися зніматися у «Без мандату» на «1+1»

7 Липня 2010
19630
7 Липня 2010
18:15

Наталя Вітренко і Тарас Чорновіл категорично відмовилися зніматися у «Без мандату» на «1+1»

19630
Наталя Вітренко і Тарас Чорновіл категорично відмовилися зніматися у «Без мандату» на «1+1»

Наталя Вітренко і Тарас Чорновіл категорично відмовилися зніматися у «Без мандату» на «1+1». Про це на прес-конференції в УНІАНі сказала Світлана Усенко, головний редактор проекту.

 

При цьому автори програми наголосили, що до участі в кастингах запрошуються усі бажаючі. Щоб приєднатися до проекту, політичні діячі можуть заповнити анкету на сайті www.1plus1.tv, зателефонувати за номером 044-389-91-50 або написати листа на адресу politiki@1plus1.tv.

 

Як раніше повідомляла ТК, у новому сезоні «1+1» запускає нове телевізійне шоу  «Без мандату», у якому на один тиждень відомий український політик відмовляється від звичного способу життя, охорони, референтів, помічників, відключає мобільний. Протягом 7 днів він живе у пересічній родині, допомагає вести господарство та вирішувати побутові проблеми.

 

«Формат The Tower Block Off розробили британці. Ми максимально адаптували його до наших реалій. Політик п'ять днів житиме у пересічній українській родині. Перші два дні він залишається без свого мобільного телефону, депутатського посвідчення, ключів від авто та охорони. Він допомагає по господарству та живу у рамках звичайного бюджету сім'ї, до якої потрапив. На третій день політику повертають його регалії, телефон, мандат і в наступні дні він матиме можливість вирішити найболючіші проблеми своєї «нової родини», - сказала на перс-конференції продюсер проекту Оксана Кучерова.

 

Поки планується відзняти 14 - 16 випусків проекту, але в разі успіху - його буде продовжено. Програма буде тижневою, ітиме в праймі буднів, але конкретно слот і день виходу для «Без мандату» ще не визначено.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19630
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
babay
5046 дн. тому
А де кастинг на родини, в яких вони житимуть? Я думаю, що на деяких панів депутатів стояла б черга - щоб хоча б 3 дні мати змогу сказати про них все, що думаєш, а можна ж іще "випадково" борщем обварити :)
korr
5046 дн. тому
zanadto postanovochno bude vygljadaty. gljadach ce pomityt i ne zradie meni zdaetsja
panturion
5047 дн. тому
Петров Водкин, ви нічого не розумієте. Вітренко для цього шоу була б „формат“. Ви уявляєте, як би вона, вибивала з начальника ЖЕКу, наприклад, гарячу воду?
Знавець
5047 дн. тому
Проект провальний, і це очевидно вже раз. Ви що, не знаєте наших "політиків"? :) Це пикате жлобйо не здатне на такі подвиги - ані ментально, ані фізично. Тут вам не Англія: лорди вже давно повиздихали. С. Усенко - плавно починайте шукати іншу роботу.
Петров Водкин
5047 дн. тому
Персонажей конешно выбрали. С каких это пор Витренко политик?
хаха
5047 дн. тому
типа прикинули скока бабла с них слупят за участие?!))))))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду