«Без мандата» можуть закрити

11 Листопада 2010
19621
11 Листопада 2010
12:53

«Без мандата» можуть закрити

19621
«Без мандата» можуть закрити

Після Нового року канал «1+1» може припинити зйомки програми «Без мандата». Цю інформацію ТК підтвердила продюсер проекту Оксана Кучерова.

 

За її словами, причиною можливого закриття програми є те, що депутати рідко погоджуються на тривалі зйомки.

 

«Всі проекти мають певні сезони свого існування. Проект "Без мандата" проіснував лише один сезон. Стосовно наступного сезону ми поки що не вирішили - будемо продовжувати чи ні. Враховуючи те, що депутати дуже складно йдуть на компроміс, рідко погоджуються на такі тривалі зйомки, то, скоріш за все, ні, - сказала пані Кучерова. - Вся проблема в тому, що ми знімаємо ці програми якраз перед самим ефіром. Просто нема часу їх компонувати».

 

Однак продюсер шоу не виключає продовження «Без мандата» восени 2011 року.

 

Нагадаємо, проект «Без мандата» стартував у вересні цього року на телеканалі «1+1». За правилами шоу, політик п'ять днів живе у звичайній українській родині: допомагає по господарству, виходячи з бюджету сім'ї.

 

Тетяна Войтенко, для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19621
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Лика
4867 дн. тому
Дааа, не хочуть депутати повертатись в життя пересічного українця, хоч запевняють що вийшли із народу, як жеж вони бояться позбутися якоїсь десятки тисяч гривень,яка могла б допомогти сімї або школі. Вишукують причини, що їм працювати впарламенті треба, та впарламенті Чечетов із Литвиним попрацюють за всіх, а ви хотя би щось зробіть приемне бодай для однієї сімї
borcovki
4888 дн. тому
особенно порадовал павленко с черной мордой ))) выпуск был примерно как с пилипишиным...не понятно почему именно в эту семью...и совсем не понятно по итогу программы - и что ж ты сделал? ну это для юры стандарты работы. кстати я удивляюсь как в этой афро-украинской семье не нашлось человека, которому юра должен денег. потому что в киеве таких на три олимпийских команды с тренерами и сопровождающими лицами наберется. как в кресле министра все делал в кредит, так и на плюсах небось договорился - вы меня пиарите, а я потом подвезу...с первой пенсии.
Дмитро
4919 дн. тому
Без мандата - третій за успішністю продукт 1+1 після ТСН і Міняю жінку! Він єдиний на всьому укр. ТБ, здатний гідно конкурувати з Танцюють всі! Я вже мовчу про користь для родин - учасників програми. Шкода буде, якщо його закриють.
мм
4920 дн. тому
Выборы закончились - кого разводить теперь на деньги? потому и закрываемся....
Коко
4920 дн. тому
Ну и правильно!! Жутковатая постановка... Слабый умом только не понимает.. Как и жену поменяю... Че-то плюсики увлеклись низкосортными шоу
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду