На «1+1» не тільки мінятимуть жінок, а й підселятимуть депутатів до людей

5 Липня 2010
16395
5 Липня 2010
15:01

На «1+1» не тільки мінятимуть жінок, а й підселятимуть депутатів до людей

16395
На «1+1» не тільки мінятимуть жінок, а й підселятимуть депутатів до людей

Телеканал «1+1» оголошує про запуск нового телевізійного шоу  «Без мандату».

 

Згідно з інформацією прес-служби, суть проекту в тому, що на один тиждень відомий український політик відмовляється від звичного способу життя, охорони, референтів, помічників, відключає мобільний. Протягом 7 днів він живе у пересічній родині, допомагає вести господарство та вирішувати побутові проблеми.

 

У прес-службі «1+1» поки жодних деталей не уточнюють, однак обіцяють їх повідомити на прес-конференції, що відбудеться 7 липня о 15.30 в УНІАНі.

 

Продюсер програми «Без мандату» - Оксана Кучерова, креативний продюсер програми «Міняю жінку», що виходила на «1+1» в сезоні, що минув.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16395
Теги:
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
киянка
5047 дн. тому
нехай і до мене завітають, подивляться як живуть рядові працівники телебачення
uzhos
5048 дн. тому
Телевизионные боги сошли с ума, нажравшись грибов... Дядя Саша Ткаченко показывает на 1+1 любимый сериал дяди Сережи Созановского, который дядя Сережа ему же и продал (показав у себя на Интере 3 раза), и первую часть которого снял и тоже уже давно показал дядя Саша Богуцкий... Что вы курили все, дяди?! Вы теперь обязаны все друг на друге жениться!
глядач
5049 дн. тому
Кучерова справді креативна. В усякому разі дивитися нашу "Міняю жінку" було значно цікавіше, ніж американську, яку крутять досі на іншому каналі. Цікаво, що в неї вийде цього разу? Узагалі, вона дуже ризикує. Тепер багато хто перш ніж вмикати політичну програму, ставить поруч із собою миску з водою, щоб було куди блювати, якщо раптом на екрані з'являтся морди геббельсівни, табачніка тощо. А знайти порядного і симпатичного політика в сьогоднішній Ыліті - практично неможливо.
Illa
5049 дн. тому
О, майн год! Радо прийму одного-двох депутатів. треба переклеїти шпалери, помити вікна, прибрати хату, перетягнути меблі. І взагалі, хочу відпочити від хатньої роботи. Велкам, народні обранці!
Александр
5049 дн. тому
Думаю, что семь дней мало. Политикам такое надо пожизненно устроить.
Антарктидка
5049 дн. тому
Хорошая идея. Только смогут ли - я про политиков.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду