detector.media
07.07.2010 18:15
Наталя Вітренко і Тарас Чорновіл категорично відмовилися зніматися у «Без мандату» на «1+1»

Наталя Вітренко і Тарас Чорновіл категорично відмовилися зніматися у «Без мандату» на «1+1». Про це на прес-конференції в УНІАНі сказала Світлана Усенко, головний редактор проекту.

 

При цьому автори програми наголосили, що до участі в кастингах запрошуються усі бажаючі. Щоб приєднатися до проекту, політичні діячі можуть заповнити анкету на сайті www.1plus1.tv, зателефонувати за номером 044-389-91-50 або написати листа на адресу politiki@1plus1.tv.

 

Як раніше повідомляла ТК, у новому сезоні «1+1» запускає нове телевізійне шоу  «Без мандату», у якому на один тиждень відомий український політик відмовляється від звичного способу життя, охорони, референтів, помічників, відключає мобільний. Протягом 7 днів він живе у пересічній родині, допомагає вести господарство та вирішувати побутові проблеми.

 

«Формат The Tower Block Off розробили британці. Ми максимально адаптували його до наших реалій. Політик п'ять днів житиме у пересічній українській родині. Перші два дні він залишається без свого мобільного телефону, депутатського посвідчення, ключів від авто та охорони. Він допомагає по господарству та живу у рамках звичайного бюджету сім'ї, до якої потрапив. На третій день політику повертають його регалії, телефон, мандат і в наступні дні він матиме можливість вирішити найболючіші проблеми своєї «нової родини», - сказала на перс-конференції продюсер проекту Оксана Кучерова.

 

Поки планується відзняти 14 - 16 випусків проекту, але в разі успіху - його буде продовжено. Програма буде тижневою, ітиме в праймі буднів, але конкретно слот і день виходу для «Без мандату» ще не визначено.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY