Шоу «1+1» «Без мандата» змінить формат і назву

8 Лютого 2011
24595
8 Лютого 2011
09:25

Шоу «1+1» «Без мандата» змінить формат і назву

24595
Шоу «1+1» «Без мандата» змінить формат і назву

У новому сезоні в шоу каналу «1+1» «Без мандата», окрім політиків, участь також  братимуть представники шоу-бізнесу, а проект матиме назву «Без мандата і гламуру». Про це повідомляє прес-служба «Плюсів».

 

Більша частина правил першого сезону залишається в силі - на 5 днів зірка чи політик переселяються у просту українську родину. Однак відтепер учасникам дозволять на весь період залишити при собі будь-яку одну річ із свого повсякденного вжитку: телефон, гаманець, мандат тощо. Що саме залишиться із учасником проекту, вирішує він сам.

 

«Момент, коли учасник вибирає, що залишити собі на проект, дуже цікавий, - коментує продюсер проекту «Без мандата і гламуру» Оксана Кучерова. - Те, у якій послідовності вони відмовляються від своїх привілеїв, демонструє, які інструменти насправді допомагають нашим зіркам і політикам вирішувати справи. До речі, зірки часом можуть вирішити навіть більше проблем, ніж політики. Щоб полагодити дитячий майданчик, навчити сільських жителів користуватися комп'ютером, дати людям урок здорового способу життя чи примирити чоловіка із дружиною, не обов'язково мати можливість змінювати законодавство. Часто люди просто не знають, з чого починати, і їм потрібний приклад впевненої у собі та успішної людини».

 

Учасниками оновленого реаліті-шоу стануть, зокрема, олімпійські чемпіонки Лілія Подкопаєва і Катерина Серебрянська, президент Одеського міжнародного кінофестивалю Вікторія Тігіпко, ресторатор Маргарита Січкар.

 

Як писала ТК, раніше на каналі обговорювалася можливість закриття програми «Без мандата». Причиною цього, за словами Оксани Кучерової, було те, що депутати рідко погоджуються на тривалі зйомки.

 

Нагадаємо, проект «Без мандата» стартував на телеканалі «1+1» у вересні цього року. За правилами шоу, політик п'ять днів живе у звичайній українській родині: допомагає по господарству, виходячи з бюджету сім'ї.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24595
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду