Герман вважає демократичними здобутками Януковича концепцію громадського мовлення і приїзд Жана Мартана

2 Липня 2010
11123
2 Липня 2010
17:00

Герман вважає демократичними здобутками Януковича концепцію громадського мовлення і приїзд Жана Мартана

11123
Герман вважає демократичними здобутками Януковича концепцію громадського мовлення і приїзд Жана Мартана

Президент Янукович не допустить згортання демократії в Україні, сказала заступник глави Адміністрації президента, відповідаючи на публікацію Девіда Кремера. Вона навела кілька дуже суттєвих аргументів, пише офіційний сайт глави держави.

 

Перший з них - ухвалена цього тижня концепція громадського телебачення, яку за ініціативи президента України розробила Громадська гуманітарна рада. «Фактично ми зробили за кілька місяців те, чого не могли зробити всі українські влади за усі роки існування Незалежності. Вже у вересні проект закону про Громадське телебачення буде внесено у Верховну Раду і його підтримає наша коаліція. Громадське незалежне телебачення з ілюзорної ідеї стає реальністю. І це найкраща відповідь тим, хто говорить, що влада тисне на пресу», - йдеться у відповіді заступника глави АП.

 

До роботи над процесом  розширення свободи преси в Україні Адміністрація президента залучила авторитетного європейського експерта, який працює з Європейською Комісією та організацією  «Репортери без кордонів» Жана Мартана, стверджує Ганна Герман. «Ми працюємо над створенням в Україні незалежної охоронної агенції, яка буде боронити права журналістів. Таким чином, ініціативи президента на тему розширення свободи преси дуже швидко й ефективно реалізовуються. І це позитивний процес. Ми будемо його продовжувати», - зауважила пані Герман.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11123
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Drahoman
5049 дн. тому
Жан Мартан і ГГ - однакові класики європейської журналістики.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду