Шоу Ларрі Кінга на CNN закриють восени

30 Червня 2010
14004
30 Червня 2010
09:48

Шоу Ларрі Кінга на CNN закриють восени

14004
Шоу Ларрі Кінга на CNN закриють восени

Відомий ведучий телеканалу CNN Ларрі Кінг оголосив про закриття свого щоденного ток-шоу, що виходило у прайм-тайм протягом останніх 25 років. Про це йдеться в заяві ведучого, розміщеному на сайті програми у вівторок, пише інтернет-видання «Лента.ru».

 

«Я поговорив з керівництвом CNN і сказав їм, що хотів би завершити щовечірнє Larry King Live цієї осені, і вони люб'язно погодилися, давши мені більше часу, щоб ми з з дружиною могли відвідувати змагання, в яких беруть участь наші діти», - пояснив пан Кінг.

 

За словами ведучого, він залишиться на каналі CNN і буде вести спеціальні проекти, приурочені до важливих національним і міжнародним подіям

 

Як відзначають представники CNN, рішення про закрити ток-шоу прийняли після зниження рейтингів програми і сімейних негараздів пана Кінга.

 

Кінг висловив задоволення і гордість тим, що його Larry King Live потрапило до Книги рекордів Гіннеса як програма, яка виходила найдовше в один і той само час з незмінним ведучим. «Завершуючи цей розділ, я з нетерпінням чекаю майбутнього і того, що принесе наступний розділ, а зараз час  пора сховати мої вечірні підтяжки до шафи», - резюмує ведучий. 

  

Як повідомляла ТК, у вересні 2009 року найдорожчий журналіст світу оголосив, що збирається на пенсію. Тоді ж CNN оголосив кастинг аби знайти заміну Ларрі Кінгу. Найімовірнішим кандидатом на зоряне крісло досі вважався ведучий американського клона «Фабрики зірок»та програми «Американський ідол» Райан Сікрест.

 

Лоренс Харві Зейгер, відомий під псевдо Ларрі Кінг, веде рейтингове ток-шоу на CNN з 1985 року. На його запитання відповіли сотні відомих людей з різних країн світу, у тому числі й президент України Віктор Ющенко.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - www.lenta.ru

 

 

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14004
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду