Литвин хоче, щоб до кінця тижня Шевченко очолив комітет з питань свободи слова

29 Червня 2010
10413
29 Червня 2010
16:34

Литвин хоче, щоб до кінця тижня Шевченко очолив комітет з питань свободи слова

10413
Литвин хоче, щоб до кінця тижня Шевченко очолив комітет з питань свободи слова

Голова Верховної Ради Володимир Литвин попросив фракції БЮТ та Партії регіонів цього тижня домовитися і нарешті обмінятися комітетами, щоб можна було прийняти рішення щодо головування в Комітеті з питань свободи слова та інформації Андрія Шевченка.

 

29 червня парламент обирав нових членів Національної ради з питань телебачення і радіомовлення. Доповідав з цього питання перший заступник голови Комітету з питань свободи слова та інформації Андрій Шевченко (фракція БЮТ). Після розгляду цього питання, Володимир Литвин сказав: «Обговорення цього питання показало, що нам потрібно вирішити проблему, пов`язану з керівництвом комітету. Я просив би і фракцію БЮТ, і фракцію Партії регіонів: домовтесь, будь ласка, щодо того як ви обміняєтесь комітетами, щоб можна було прийняти рішення, щоб комітет очолював Андрій Шевченко. На превеликий жаль, я розумію,  що не хочуть цього робити для того, щоб були підстави для політичного процесу. Я думаю, що у нас не було б взаємних звинувачень, що комітет в чомусь не доопрацьовує. А як може працювати комітет, коли немає голови комітету і все має робити перший заступник голови комітету? Давайте, щоб на цьому тижні ця проблема була вирішена».

 

Нагадаємо, що екс-голова Комітету Ганна Герман залишила цю посаду у зв'язку з призначення заступником глави Адміністрації президента.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10413
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду