detector.media
29.06.2010 16:34
Литвин хоче, щоб до кінця тижня Шевченко очолив комітет з питань свободи слова

Голова Верховної Ради Володимир Литвин попросив фракції БЮТ та Партії регіонів цього тижня домовитися і нарешті обмінятися комітетами, щоб можна було прийняти рішення щодо головування в Комітеті з питань свободи слова та інформації Андрія Шевченка.

 

29 червня парламент обирав нових членів Національної ради з питань телебачення і радіомовлення. Доповідав з цього питання перший заступник голови Комітету з питань свободи слова та інформації Андрій Шевченко (фракція БЮТ). Після розгляду цього питання, Володимир Литвин сказав: «Обговорення цього питання показало, що нам потрібно вирішити проблему, пов`язану з керівництвом комітету. Я просив би і фракцію БЮТ, і фракцію Партії регіонів: домовтесь, будь ласка, щодо того як ви обміняєтесь комітетами, щоб можна було прийняти рішення, щоб комітет очолював Андрій Шевченко. На превеликий жаль, я розумію,  що не хочуть цього робити для того, щоб були підстави для політичного процесу. Я думаю, що у нас не було б взаємних звинувачень, що комітет в чомусь не доопрацьовує. А як може працювати комітет, коли немає голови комітету і все має робити перший заступник голови комітету? Давайте, щоб на цьому тижні ця проблема була вирішена».

 

Нагадаємо, що екс-голова Комітету Ганна Герман залишила цю посаду у зв'язку з призначення заступником глави Адміністрації президента.

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY