detector.media
24.06.2010 14:53
Перший національний купив радянські фільми та кінопакет від Film.ua

 Перший Національний підписав угоду про купівлю двох пакетів художніх фільмів. Про це повідомляє прес-служба НТКУ.

 

Перший пакет - кінокласика («Здрастуйте, я ваша тітка!», «Шалений день, або одруження Фігаро», «Біг», «У серпні 44-го», «Безіменна зірка», «Дорога Олена Сергіївна», «Жорстокий романс», «Забута мелодія для флейти», «Калина червона», «На Дерибасівській гарна погода, на Брайт-Біч дощить», «Кін-дза-дза», «Мій лагідний і ніжний звір», «Раба кохання», «Табір іде в небо» тощо).

 

У другій пакет входять фільми компанії Film.ua, а саме - «Повернути Віру», «Бомж», «Міський пейзаж», «Ми одружимось! У крайньому разі стелефонуємось», «Сьома пелюстка», «Квартет на двох», «Летюча миша», «Ігри в солдатиків», «Ігри дорослих дівчаток», «Полювання на тінь», «Ван Гог не винен», «Тривожна відпустка адвоката Ларіної», «Хімія почуттів».

 

«Нас дуже здивував той факт, що Перший Національний не мав в своєму кінофонді достатньої кількості хороших фільмів. Мова не йде про світові блокбастери. Не було, навіть, найвідоміших фільмів, на яких виросло не одне покоління, фрази з яких давно стали цитатами. Ті картини, які нам вдалося купити, без сумніву, сподобаються нашим глядачам. Адже іноді хочеться подивитися фільм, навіть, якщо ти його бачив вже разів п'ять. І, звичайно ж, нові картини будуть цікаві глядачам Першого», - прокоментував генеральний директор НТКУ Єгор Бенкендорф.

 

Лінійку радянського кіно заплановано до показу в будні дні о 19:30, а у вихідні канал показуватиме нове кіно виробництва Film.ua.

 

Нагадаємо, що Film.UA Group є власним бізнесом Сергія Созановського, голови правління АТЗТ «Українська незалежна ТБ-корпорація» («Інтер»), де до недавнього часу і протягом 12 років працював нинішній керівник НТКУ Єгор Бенкендорф.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY