Хорошковський: «Велика політика з Євгеном Кисельовим» є в бюджеті на наступний сезон

14 Червня 2010
18035
14 Червня 2010
15:19

Хорошковський: «Велика політика з Євгеном Кисельовим» є в бюджеті на наступний сезон

18035
Хорошковський: «Велика політика з Євгеном Кисельовим» є в бюджеті на наступний сезон

Програма «Велика політика з Євгеном Кисельовим» є в бюджеті телеканалу «Інтер» на наступний телевізійний сезон. Про це сказав в інтерв'ю «Українській правді» голова СБУ, власник медіагрупи «Інтер» Валерій Хорошковський.

 

На запитання, чи буде в новому сезоні «Велика політика» в прямому ефірі на «Інтері», пан Хорошковський відповів: «Думаю, так. Принаймні в рамках бюджетування вона є».

 

Також він сказав, що його влаштовує ток-шоу Євгена Кисельва як ще один «майданчик, на який можуть приходити політики з різними поглядами і в прямому ефірі, без купюр, ставити запитання і отримувати відповіді».

 

За словами Валерія Хорошковського, Євген Кисельов, відвідує його кабінеті в СБУ. «І зустрічі проходили не тільки в цьому кабінеті», - додав він. Насамперед власник «Інтера» зустрічався із журналістом, коли наймав його на роботу. «Це стратегічне рішення, і я приймав участь у його напрацюванні», - пояснив він.

 

Водночас Валерій Хорошковський спростував інформацію про те, що Євген Кисельов буває в нього регулярно й вони обговорюють ефіри. «Це неправда. Ми з ним іноді зустрічаємося. Але чому ви не допускаєте, що є звичайні нормальні стосунки, коли просто необхідно поговорити, проаналізувати і зрозуміти, як середовище сприймає твою особисту роботу». За його словами, він питає в Євгена Кисельова, як виглядає якась суспільна подія очима журналістів і радиться з ним: «Я від Євгена прошу дати мені інформацію про те, як інший пласт життя реагує на наші дії, питаю в нього пораду».

 

Нагадаємо, Євген Кисельов у 2009 році уклав контракт з «Інтером» до літа 2010 року. Він розповів ТК, що вести політичне ток-шоу йому запропонував особисто Валерій Хорошковський. «Велика політика з Євгеном Кисельовим» стартувала 25 вересня 2009 року. До квітня 2010 року пан Кисельов поєднував ведення цієї програми з роботою на посаді головного редактора телеканалу ТВі, який залишив через суперечки між акціонерами Костянтином Кагаловським і Володимиром Гусинським.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18035
Читайте також
29.01.2009 17:01
Наталья Лигачева
19 758
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Караван
5071 дн. тому
Никто и не сомневался в этом.
знаток
5071 дн. тому
Кисельова запропонував не Хорошковський, ідея належить Безлюдній. Кисельов не поганий ведучий, однак, в Україні, є набагато цікавіші, мобільніші, швидше формулюючі думку, більш в темі ведучі, однак, пану Хорошковському смердить все те, що українське. Його ніколи не цікавило і не цікавитиме, як реагує інший пласт життя...
Frantish33
5071 дн. тому
МОЛОДЦЫ КРЕМЛЕВЦЫ! БРАВО ИНТЕР!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду