detector.media
14.06.2010 15:19
Хорошковський: «Велика політика з Євгеном Кисельовим» є в бюджеті на наступний сезон

Програма «Велика політика з Євгеном Кисельовим» є в бюджеті телеканалу «Інтер» на наступний телевізійний сезон. Про це сказав в інтерв'ю «Українській правді» голова СБУ, власник медіагрупи «Інтер» Валерій Хорошковський.

 

На запитання, чи буде в новому сезоні «Велика політика» в прямому ефірі на «Інтері», пан Хорошковський відповів: «Думаю, так. Принаймні в рамках бюджетування вона є».

 

Також він сказав, що його влаштовує ток-шоу Євгена Кисельва як ще один «майданчик, на який можуть приходити політики з різними поглядами і в прямому ефірі, без купюр, ставити запитання і отримувати відповіді».

 

За словами Валерія Хорошковського, Євген Кисельов, відвідує його кабінеті в СБУ. «І зустрічі проходили не тільки в цьому кабінеті», - додав він. Насамперед власник «Інтера» зустрічався із журналістом, коли наймав його на роботу. «Це стратегічне рішення, і я приймав участь у його напрацюванні», - пояснив він.

 

Водночас Валерій Хорошковський спростував інформацію про те, що Євген Кисельов буває в нього регулярно й вони обговорюють ефіри. «Це неправда. Ми з ним іноді зустрічаємося. Але чому ви не допускаєте, що є звичайні нормальні стосунки, коли просто необхідно поговорити, проаналізувати і зрозуміти, як середовище сприймає твою особисту роботу». За його словами, він питає в Євгена Кисельова, як виглядає якась суспільна подія очима журналістів і радиться з ним: «Я від Євгена прошу дати мені інформацію про те, як інший пласт життя реагує на наші дії, питаю в нього пораду».

 

Нагадаємо, Євген Кисельов у 2009 році уклав контракт з «Інтером» до літа 2010 року. Він розповів ТК, що вести політичне ток-шоу йому запропонував особисто Валерій Хорошковський. «Велика політика з Євгеном Кисельовим» стартувала 25 вересня 2009 року. До квітня 2010 року пан Кисельов поєднував ведення цієї програми з роботою на посаді головного редактора телеканалу ТВі, який залишив через суперечки між акціонерами Костянтином Кагаловським і Володимиром Гусинським.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY