Герман пояснила, що жартувала про Ісуса-українця

10 Червня 2010
14493
10 Червня 2010
14:23

Герман пояснила, що жартувала про Ісуса-українця

14493
Герман пояснила, що жартувала про Ісуса-українця

Заступник глави Адміністрації президента Ганна Герман пожартувала, заявивши, що Ісус Христос родом із Галичини. Про це вона сказала в інтерв'ю Zaxid.net.

 

«Це був жарт. Була така дитяча казка, яку мені розповідала бабуся. Ну так було - на Галичині дітям розказували такі казки. Не розумію, чому з цього зробили якусь історію», - наголосила вона.

 

Нагадаємо, раніше кореспондент Першого національного Юлія Банкова у своїй статті в «Детектор медіа» описала, як Ганна Герман розповіла іноземним журналістам, що завжди думала, що Ісус Христос - українець, і його мати Діва Марія - теж українка.

 

«Представляете, каково было мое удивление, когда прочитала, что это не так? Меня так учили. Я из Львова. Нам всегда рассказывали о том, что украинцы - самые лучшие, что Украина - самая прекрасная. Там всех учат, что даже Иисус Христос был украинцем», - процитувала Юлія Банкова слова Ганни Герман з неформальної зустрічі з іноземною пресою.

 

Після публікації матеріалу Юлії Банкової керівництво НТКУ висловило своє здивування та попросило журналістів бути «більш виваженими і об'єктивними у своїх висловлюваннях, оскільки низка припущень, зроблених журналістом, стосувалася подій, на яких вона не була присутня безпосередньо».

 

Сама Ганна Герман у коментарі «Детектор медіа» заявила, що Юлія Банкова не мала морального права цитувати розмови, «при яких її не було». «Якщо вона могла чути десь на коридорі якісь жарти, бо дійсно ми йшли з іноземними журналістами коридорами і жартували, це не означає, що вона має мене поливати брудом», - сказала вона. «Я готова дати запис зустрічі, бо ніколи не ховаюсь від журналістів», - додала Ганна Герман.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14493
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
micka
5072 дн. тому
взагалі-то, жартування над Ісусом в будь-якій формі (казочка чи не казочка) і на будь-якій мові називається богохульством. Ганюся ж постійно прикривається висловом "Та побійтеся Бога, я ж жінка" (наприклад). А насправді виходить, що їй на Бога наплювати. Звідси - тепер кожен наступний раз, коли вона почне згадувати Бога під будь-яким соусом - їй необхідно нагадувати, що вона вже достатньо розкрила своє нутро щодо своєї псевдонабожності, і нехай більше Богом не прикривається. Але їй це треба казати кожний раз, щоб зазубрила напам'ять сама, і щоб глядачі, які в цей час це споглядають лишній раз переконувалися в ницості цієї особини.
о.к.
5072 дн. тому
призовий екземпляр елітної породи "курі хижі українські"
//
5072 дн. тому
А что, Герман действительно сказала "на коридоре"??? Вот уж правда - "с кем поведешься, от того и наберешься"...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду