Ганна Герман вважає, що журналістка НТКУ Юлія Банкова не мала морального права цитувати «розмови, при яких її не було»

17 Травня 2010
30761
17 Травня 2010
13:50

Ганна Герман вважає, що журналістка НТКУ Юлія Банкова не мала морального права цитувати «розмови, при яких її не було»

30761
Ганна Герман вважає, що журналістка НТКУ Юлія Банкова не мала морального права цитувати «розмови, при яких її не було»

Заступник глави Адміністрації Президента Ганна Герман здивована тим, що написала журналістка Першого національного Юлія Банкова у статті на «Детектор медіа». За її словами, цієї журналістки не було ні на офіційній зустрічі з іноземними ЗМІ, ні на вечері, що відбувалася у форматі без преси.

 

«Ми не запрошували українських журналістів, оскільки це був формат зустрічі з іноземними журналістами.Я звикла, що журналіст пише про те, де був особисто присутнім. Бо є стандарти, журналіст пише про те, що сам бачив. На зустрічі з іноземними журналістами її не було, на зустрічі з Борисом Колесніковим, про яку вона далі пише, її теж не було. Яке вона має моральне право писати про розмови, при яких її не було? Я її не знаю і ніколи з нею не розмовляла. Якщо вона могла чути десь на коридорі якісь жарт, бо дійсно ми йшли з іноземними журналістами коридорами і жартували, це не означає, що вона має мене поливати брудом. Якщо вона хоче про щось писати, хай прийде мене запитає», - наголосила пані Герман.

 

Ганна Герман вважає, що ця публікація є намаганням «свідомо її очорнити».

 

«Я готова дати запис зустрічі, бо ніколи не ховаюсь від журналістів», - додала Ганна Герман.

 

Нагадаємо, у своїй статті кореспондент Першого каналу Юлія Банкова розповіла про враження від зустрічі заступника голови Адміністрації Президента України Ганни Герман з іноземними журналістами та навела окремі неофіційні висловлювання пані Герман під час цієї зустрічі.

 

«Детектор медіа» продовжує досліджувати ситуацію та найближчим часом надасть читачам можливість ознайомитися з відео.

 

 «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
30761
Коментарі
20
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
viktor_sh
5094 дн. тому
Юля, ти молодець! Так тримати! Привіт з Батьківщини(маю надію ти зрозуміла)
Влад
5095 дн. тому
А при чем тут Львов?!! Что там самые моральные живут?!! Дурака не надо валять! Да еще с претензиями...
Зимуля
5096 дн. тому
Гебельсовна, кто бы говорил про моральность!!!
авуаув
5096 дн. тому
Дайте видео !
́́о́
5096 дн. тому
Усі журналісти змовилися, щоб очорнити світлий образ пані Ганни-Терези Геббельсівни. Нічого-нічого, стривайте лишень! От скоро приймуть у Верховній Раді закон про кримінальну відповідальність за наклепи, побачимо, що ви тоді заспіваєте!
micka
5096 дн. тому
да не со Львова она, а с забыченной деревни. конформистка, приспособленка - и это самые лучшие эпитеты для нее.
kazemiruch
5096 дн. тому
вот рыже падло!!! я просто в шоке, как можно такую чепуху нести!!!! да ей лечится надо и кто ее к власти привел!!!!!она точно не со Львова, она с Марса! как стыдно за эту власть, но это не на долго!!!!!
o.k.
5096 дн. тому
чума-аннушка розливає олію вже собі під ноги
Маня
5096 дн. тому
У АГ маничка величия.Она думает,что все только ею и занимаются.Сидят и думают,как бы ее,бедненькую,очернить.А еще -у АГ-фобии. Везде мерещится рука оппозиции,которая тоже сидит и думает,как бы АГ оклеветать....Что-то явно с психикой сталось...
panturion
5096 дн. тому
Ууу, як все запущено. Навіть Путіну вистачило почуття гумору сказати журналісту, який процитував те, що не треба було: „вас позвали подглядывать, а вы подслушиваете“. А ще згадався Валерій Васильович Лобановський, який якось сказав журналістам, що вони не мають права писати про матчі, які вони не бачили вживу, тобто на стадіоні.
Messerschmitt
5096 дн. тому
Герман имеет привычку сначала что-нибудь ляпнуть, а когда ей звонишь и спрашиваешь "Пані Герман Ви казали, що Тимошенко .., а звідки ця інформація?" Герман отвечает: "Те, що я хотіла сказати, я сказала, всі інші питання - до Тимошенко". Это называется нести необоснованный бред. Наверное, это соответсвует стандартам журналистики.
Г.Б.
5096 дн. тому
(((вона має мене поливати брудом))) Є святі, до яких бруд не пристає. Ганька стеців-герман не з таких. Якщо на Ганьку проллється злива бруду, не стане їй ані караще, ані гірше. Бо ще зі львівських часів обпльована і обліплена товстим шаром. Ганька наче у скафандрі з усілякого дєрьма, що до неї залюбки прилипло. Припиняйте даремні спроби у медіа виданнях пробивати брудом той дєрьмовий ганькин панцир. Шукайте інші, більш дієві знаряддя й способи.
Efim
5096 дн. тому
Я вже хочу Ганьку )))
8-)
5096 дн. тому
Особисто знаю Банкову і можу дати 100% гарантію, що Герман їй до одного місця.. Тому відмазки в стилі "мене хочуть свідомо дискредитувати" хоча і універсальні, але тут до одного місця...
8-)
5096 дн. тому
Не фігові такі жарти в Герман - українці мудаки, журналісти лизоблюди.. і це не продавщиця якихось пиріжків, а заступник глави Адміністрації Президента.. Може їй таки варто було піти у журналістику і показати як правильно бачити, слухати, писати...
Савицкая
5096 дн. тому
Теперь что, если что-то хочешь писать - спрашивай у Ганьки? >Якщо вона хоче про щось писати, хай прийде мене запитає», - наголосила пані Герман. <
vi
5096 дн. тому
мда
Сергій Грабовський
5096 дн. тому
Узагалі-то жоден із наших сучасників не був присутній ані під час Нагірної проповіді, ані у помешканні Понтія Пілата...
Олександр Михельсон
5096 дн. тому
"Бо є стандарти, журналіст пише про те, що сам бачив". Тобто сама пані Ганна була присутня при тому, як у львівських школах навчають, що Ісус Христос - українець? :))) Чи, оскільки вона - не журналіст, а чиновник, то може верзти будь-які дурниці?
Otar Dovzhenko
5096 дн. тому
Цікаво, що скаже пані Ганна після публікації відео. Що воно змонтоване опозицією з метою її дискредитувати?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду