Шустер відповів Ганні Герман на її репліку про «сто Савіків»

22 Травня 2010
23204
22 Травня 2010
14:09

Шустер відповів Ганні Герман на її репліку про «сто Савіків»

23204
Шустер відповів Ганні Герман на її репліку про «сто Савіків»

Ведучий ток-шоу «Шустер live» Савік Шустер під час ефіру програми 21 травня прокоментував заяву глави Адміністрації президента Ганни Герман про те, що популярні шоу мають вести українські журналісти.

 

«Я вважав завжди, що ми працюємо у відкритій професії, і я належу до ментальності "Репортерів без кордонів"», - сказав він.

 

І заявив: «Політик ніколи не повинен собі дозволяти говорити "популярні програми". Популярні програми робимо ми, і вирішує глядач». 

 

Далі, коментуючи заяву пані Герман, журналіст зазначив: «Якщо у вас в країні один канал, і цей канал контролює правляча партія, то тоді ви вирішуєте, де популярні програми, тому що у глядача вибору немає».

 

«Мені не сподобалося те, що сказала Ганна Герман, - цитує слова ведучого інтернет-видання "Українська правда". - Там є елемент ось такого...у нас в програмі це прозвучало, хтось із Партії регіонів сказав: "нацики"».

 

Як повідомляла ТК, раніше Ганна Герман в ефірі ТРК «Україна» заявила,що найпопулярніші політичні ток-шоу мають вести українські журналісти.

 

«Те, що в нас живе той імперський комплекс, що "все, что с Москвы - все хорошее, а все, что наше - плохое" - це погано. Ми маємо в Україні сто таких Савіків», - наголосила вона.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - shusterlive.com.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23204
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ро
5078 дн. тому
В таком случае человек родившийся на донбассе, не может не быть внуком бойца из загранотряда или охранника в зоне ?
Виталий
5080 дн. тому
Человек, родившийся в Галичине, не может не быть бандеровцем. Даже если сиюминутная выгода требует его пребывания в партии регионов. Герман способна отвернуть от Регионов весь их электорат, но завоевать любовь захидняков у нее тоже не получится. Сейчас она продемонстрировала нацизм в самом нелицеприятном, неприкрытом виде. А "сто Савиков" - еще и высокомерное, провинциальное безкультурье. Интересно получается: сначала зовут журналистов в страну, потом их упрекают. Так и в рамках самой программы: сначала приглашают, скажем, Затулина, а потом Яворивский ему визжит: "Шо ви нас повчаете? Шо ви лизэтэ в наши украинськи справы?" Украинцы однако...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду