Герман: Політичні ток-шоу мають вести українські журналісти

21 Травня 2010
17612
21 Травня 2010
10:04

Герман: Політичні ток-шоу мають вести українські журналісти

17612
Герман: Політичні ток-шоу мають вести українські журналісти

Найпопулярніші політичні ток-шоу мають вести українські журналісти. Про це заявила заступник глави адміністрації президента Ганна Герман в ефірі ТРК «Україна», повідомляє інтернет-видання «Українська правда».

 

«Я би хотіла, щоб такі популярні шоу було довірено вести українським журналістам. В Україні дуже багато своїх цікавих журналістів, які вміють це робити», - зазначила вона.

 

«Те, що в нас живе той імперський комплекс, що «все, что с Москвы - все хорошее, а все, что наше - плохое» - це погано», - наголосила Герман.

 

«Ми маємо в Україні сто таких Савіків», - сказала заступник глави адміністрації президента, маючи на увазі телеведучого Савіка Шустера.

 

Савік Шустер є громадянином Канади та Італії. Ще один іноземець - росіянин - Євген Кисельов веде ток-шоу «Велика політика» на телеканалі «Інтер».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17612
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
евдокія
5090 дн. тому
А мені здається, що не в хохлізмі Геран зізналася. Немає нічого гіршого, ніж такі провокатори у стані національно свідомих патріотів. Це може дискредитувати будь яку гідну ідею. Шоу Савіка вибороло власне місце на українскьому медіапросторі. Щоби не казали, а він був і є накращий. Його просто дивляться глядачі. От і все. Вже попривозили всяких Кисельових, повипускали безліч всіляких "свобод" на різних каналах, в тому числі, при всій повазі, і Куликов той самий. Але ніяк вони до Савіка не дотягують. Шустер все одно залишається неперевершеним. Не має значення, що він кому обіцяє і на чиї гроші робить свій продукт. Головне - це результат, тобто що можуть побачити у програмі люди. А програма Савіка призначена для розумних людей, які вміють робити висновки із побаченого. Думаю, що ПР в лиці Гані нарешті почали розуміти, що насправді він робить - показує всіх такими, якими вони є. У його програмі дарні завжди виглядають дурними, а хами хамами, там всі показують своє справжнє обличча. І це стосується всіх без вийнятку, в тому числі і всіляких російських Затуліних. А ПР цього не треба. Що стосується Герман, то на всілякі Голоси від СРСР завжди працювали лише самі кгбшники.
Розмарінка
5094 дн. тому
А пані Герман має переймуватись в пані Гебельс
Искусство_для_масс
5094 дн. тому
Тем ни менее "пані Герман" отказала господину Немцову в возврате Савика на исторически-телевизионную родину и скромно промолчала о том, как красиво "закрыла рот" Плюсам (которые теперь с полным правом "без цензуры" глаголят народу о выходе Украины из экономического кризиса)... Растекалась мыслью по древу о СВОБОДЕ СЛОВА в Украине, о Флотской любви за 40 нарисованных миллиардов и 50 перетрудобудней новой власти...
materynka
5094 дн. тому
ну звісно - у нас на кожного савіка сто своїх піховшеків
гу
5094 дн. тому
от Аня і зізналася у своєму хохлізмі
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду