detector.media
22.05.2010 14:09
Шустер відповів Ганні Герман на її репліку про «сто Савіків»
Шустер відповів Ганні Герман на її репліку про «сто Савіків»

Ведучий ток-шоу «Шустер live» Савік Шустер під час ефіру програми 21 травня прокоментував заяву глави Адміністрації президента Ганни Герман про те, що популярні шоу мають вести українські журналісти.

 

«Я вважав завжди, що ми працюємо у відкритій професії, і я належу до ментальності "Репортерів без кордонів"», - сказав він.

 

І заявив: «Політик ніколи не повинен собі дозволяти говорити "популярні програми". Популярні програми робимо ми, і вирішує глядач». 

 

Далі, коментуючи заяву пані Герман, журналіст зазначив: «Якщо у вас в країні один канал, і цей канал контролює правляча партія, то тоді ви вирішуєте, де популярні програми, тому що у глядача вибору немає».

 

«Мені не сподобалося те, що сказала Ганна Герман, - цитує слова ведучого інтернет-видання "Українська правда". - Там є елемент ось такого...у нас в програмі це прозвучало, хтось із Партії регіонів сказав: "нацики"».

 

Як повідомляла ТК, раніше Ганна Герман в ефірі ТРК «Україна» заявила,що найпопулярніші політичні ток-шоу мають вести українські журналісти.

 

«Те, що в нас живе той імперський комплекс, що "все, что с Москвы - все хорошее, а все, что наше - плохое" - це погано. Ми маємо в Україні сто таких Савіків», - наголосила вона.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - shusterlive.com.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY