Профспілка «1+1» вступила в переговори з керівництвом каналу (+ФОТО)

19 Травня 2010
29099
19 Травня 2010
15:50

Профспілка «1+1» вступила в переговори з керівництвом каналу (+ФОТО)

29099
Профспілка «1+1» вступила в переговори з керівництвом каналу (+ФОТО)

Профспілка «1+1» вступила в переговори з керівництвом каналу щодо проведення реструктуризації. За непідтвердженою інформацією, замість існуючої юридичної структури на «1+1» має бути створено нову структуру ТОВ «ТСН-продакшн», яка об'єднає суспільно-політичне мовлення каналів групи «1+1» («1+1» , «Кіно» , «Сіті» і ТЕТ).

 

Як пояснив  ТК юридичний консультант журналістів ТСН Роман Головенко, сьогодні відбулася зустріч між юристами каналу та профспілкою. За словами пана Головенка, юристи «1+1» повідомили профспілку про зміни на каналі, поки що не конкретизуючи наслідки реструктуризації.

 

«Вони хотіли, щоб було чітко зафіксовано, що профспілка отримала цю інформацію, а також хотіли уточнити адресу профспілки, хто є членами профспілки. У документі про оптимізацію і реструктуризацію, який вчора отримала профспілка,  не було зазначено, в який термін відбудеться реструктуризація і коли повідомлять про деталі», - зазначив він. 

 

Голова профспілки ТСН Мирослав Откович підписав попередження про реструктуризацію,  висунувши до менеджменту зустрічні вимоги, серед яких надати діючий статут підприємства, колективну угоду, посадові інструкції працівників каналу, проект статуту нового підприємства. Усі ці документи, як ідеться у повідомленні профспілки «Плюсів»,  потрібні для вивчення і детальнішого обговорення на профспілкових зборах. Результатом переговорів стали домовленості, що профспілка підготує листа з власним баченням процессу переговорів щодо організації роботи інформаційної служби.

 

 

 

 

Нагадаємо, що офіційний лист про реструктуризацію та оптимізацію журналісти  «1+1» отримали після того, як ньюзрум каналу виступив з відкритим зверненням проти цензури.

 

 

 

 

При цьому в коментарях «Українській правді» генеральний директор «1+1» Олександр Ткаченко запевнив, що реструктуризація є плановою і з антицензурними виступами не пов'язана.

 

 

 

«Додаткових даних, чи буде хто-то звільнений чи ні...принаймні, поки таких планів немає. Те, що небо стало темним через грозу, ще не означає, що в країні ввели цензуру або когось збираються звільнити», - сказав він УП.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
29099
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
9 Поверх
5090 дн. тому
Щось тієї роботи журналістів-кореспондентів-радакторів не дуже видно. ТВ все більше стає індустрією розваг ніж ЗМІ. А в Україні тільки деякі канали можуть претендувати на хоч постояти біля цього визначення.
Глядач, просто глядач
5092 дн. тому
Які ж вони примітивні, підлі й тупі - ці недоукраїнські недотоп-менеджери недоукраїнських не-зовсім-телеканалів!.. Скрізь одне й той самий тупий, підлий і примітивний хід. Лише журналісти-кореспонденти-редактори починають робити щось по-людськи, а не як сказав созановський-ткаченко-богуцький тощо - тут же або реструктуризація-оптимізація (читай "Кому не подобається - з речами на вулицю і шукайте роботу, а роботи не знайдете, бо ми між собою вже чисто по-конкурентськи про все і про всіх домовилися"), або термінове скорочення (читай те саме), або переведення на договірну систему оплати (знов те саме). Мирославу та його колегам/однодумцям - удачі і витримки, бо пресують же, падлюки...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду